Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Bile pentru frigider anti mirosuri, 2 buc.

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20 lei Lei
Brand
ZKB5657
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Set 2 bile anti mirosuri pentru frigider - deodorizare eficienta si rapida

Eliminati mirosurile neplacute din frigider cu ajutorul acestui set de 2 bile anti mirosuri. Aceste bile sunt concepute pentru a deodoriza rapid si a lasa frigiderul cu un miros proaspat si placut, datorita pungilor cu minerale din interior.

Caracteristici:

Eficienta deodorizanta: Bilele contin pungi cu minerale speciale care absorb si neutralizeaza mirosurile neplacute din frigider.
Usor de utilizat: Pur si simplu plasati bilele in frigider si lasati-le sa actioneze, mentinand un mediu proaspat si placut.
Dimensiuni compacte: Fiecare bila are dimensiunile de 5,3 x 5,3 x 5,3 cm, fiind suficient de mica pentru a nu ocupa mult spatiu, dar suficient de eficienta pentru a actiona rapid.
Beneficii:

Elimina mirosurile neplacute: Pungile cu minerale din interiorul bilelor absorb mirosurile neplacute, lasand frigiderul proaspat si fara mirosuri neplacute.
Utilizare indelungata: Bilele sunt durabile si pot fi folosite pentru o perioada indelungata de timp, asigurand o deodorizare constanta.
Design practic: Compacte si usor de plasat oriunde in frigider, bilele sunt o solutie practica si eficienta pentru mentinerea prospetimii.
Cum sa utilizati:

Desfaceti ambalajul: Scoateti bilele din ambalajul lor.
Plasati in frigider: Asezati bilele in frigider, de preferat in zonele cu probleme de miros.
Lasati sa actioneze: Lasati bilele sa absoarba si sa neutralizeze mirosurile neplacute, mentinand un mediu proaspat si placut.
Specificatii:

Dimensiuni: 5,3 x 5,3 x 5,3 cm fiecare bila
Culoare: Se livreaza in functie de stocul disponibil, culoarea nu poate fi selectata
Eliminati rapid mirosurile neplacute din frigider si mentineti un mediu proaspat cu setul de 2 bile anti mirosuri. Eficiente, durabile si usor de utilizat, aceste bile sunt solutia perfecta pentru un frigider mereu proaspat si curat.

2 bile pentru frigider anti mirosuri - va ajuta sa deodorizati rapid si sa lasati frigiderul cu un miros placut, gratie celor doua bile.Nu mai exista mirosuri neplacute, datorita pungilor cu minerale din interiorul acestor 2 bile.
Dimensiunile produsului: 5,3x5,3x5,3 cm.
* Culoare aleatoare *. Se livreaza in functie de stocul din depozit, nu puteti selecta culoarea.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura