Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Teu inox, ustensila intins clatite - I Genietti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

22 lei Lei
Brand
IPAGEN47
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Teu inox, ustensila intins clatite - I Genietti este o spatula pentru clatite, pentru crepes.
Instrumentul conceput in intregime din otel inoxidabil, special pentru a raspandi uniform aluatul pe suprafata placii sau a tigaii si pentru a obtine crepe subtiri, fara bulgari.
Se poate spala in masina de spalat vase.
Otel inoxidabil.
Dimensiuni 14,5x17,5x0,4 cm.

Cu designul sau ingenios si calitatea inconfundabila a otelului inoxidabil, aceasta spatula este partenerul perfect pentru a crea crepe subtiri si delicioase.

Cu Teu Inox, gatitul clatitelor devine o adevarata arta. Aceasta spatula este special conceputa pentru a asigura o distributie uniforma a aluatului pe suprafata placii sau tigaii, ajutandu-te sa obtii crepe perfect subtiri, fara niciun bulgare nedorit. Fiecare strat de aluat se va raspandi cu usurinta, oferindu-ti rezultate deosebite in fiecare bucatica de savoare pe care o pregatesti.

Realizata integral din otel inoxidabil de inalta calitate, Teu Inox este nu doar durabila, dar si usor de curatat. Poti sa o speli cu incredere in masina ta de spalat vase, pentru a economisi timp pretios si a te bucura in continuare de performanta ei excelenta.

Cu dimensiunile sale compacte de 14,5 x 17,5 x 0,4 cm, aceasta spatula se potriveste perfect in mana ta, oferindu-ti control deplin in timpul procesului de gatit. Fie ca esti un bucatar pasionat sau doar incepi sa-ti incante papilele gustative cu delicioasele clatite, Teu Inox iti ofera instrumentul ideal pentru a le pregati in stil profesionist.

Da frau liber creativitatii tale culinare si obtine crepe perfecte de fiecare data cu Teu Inox - Ustensila pentru intins clatite de la Genietti. Un instrument esential in bucataria ta, pregatit sa transforme fiecare moment de gatit intr-o experienta memorabila.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura