Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Ustensila tocare si maruntire legume, verdeturi - I Genietti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

44 lei Lei
Brand
EPUIZAT-IPAGEN16
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Ustensila tocare si maruntire legume, verdeturi - I Genietti are o foram de semiluna, cu lama dubla.
Sigur si usor de manevrat. Ideal pentru taiere si maruntire, usor si rapid.
Otel inoxidabil.
Se poate spala in masina de spalat vase.
Dimensiuni 13x4,4x7 cm.
Pretul este pentru 1 bucata Ustensila tocare si maruntire legume, verdeturi-I Genietti.

Descopera eficienta si versatilitatea in bucatarie cu Ustensila de Tocare si Maruntire Legume si Verdeturi de la Genietti! Acest instrument inovator este partenerul tau de incredere pentru a pregati legume si verdeturi cu usurinta, aducand un plus de comoditate in fiecare reteta.

Cu o forma ergonomica in forma de semiluna si o lama dubla, Ustensila de Tocare si Maruntire asigura un proces eficient si precis de taiere si maruntire. Indiferent daca pregatesti garnituri delicioase sau adaugi verdeturi proaspete in preparatele tale, acest instrument face totul usor si rapid.

Fabricat din otel inoxidabil de inalta calitate, acest instrument este durabil si rezistent in timp, asigurandu-ti ca vei putea sa-l folosesti pentru multi ani de acum inainte. De asemenea, acesta poate fi spalat cu usurinta in masina de spalat vase, pentru o intretinere simpla si rapida.

Cu dimensiunile sale compacte de 13 x 4,4 x 7 cm, aceasta ustensila se potriveste perfect in mana, oferindu-ti un control precis asupra taierii si maruntirii. Indiferent daca esti un bucatar experimentat sau doar incepi sa te familiarizezi cu gatitul, Ustensila de Tocare si Maruntire Legume si Verdeturi de la Genietti devine complicele tau in bucatarie.

Descopera placerea de a gati si pregati alimentele cu Ustensila de Tocare si Maruntire Legume si Verdeturi. Transforma fiecare moment petrecut in bucatarie intr-o experienta practica si plina de satisfactii, utilizand acest instrument inovator si eficient.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura