Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Organizator textil pliabil sertare-dulapuri - Lily 42x14x9cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

31 lei Lei
Brand
XVLCSTLI04012B
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Cutie textila pliabila pentru organizarea sertarelor si a sifonierelor. Organizati garderoba folosind huse si cutii depozitare haine din gama Lily. Depozitati organnizat accesorii mici de imbracaminte cum ar fi : sosetele, ciorapii, lengerie intima, curele, cravate, etc.

Cutia este confectionata din material netesut (fibre de tesatura netesuta) si se pliaza dupa folosire ocupand astfel spatiu putin. Puteti organiza garderoba dvs. folosind cutii depozitare haine, huse, etajere si alte organizatoare.

Material : tesatura din fibre netesute
Dimensiuni : lungime 42 cm x latime 14 cm x inaltime 9 cm

Cutia textila pliabila pentru organizarea sertarelor si a sifonierelor reprezinta solutia ideala pentru a aduce ordine si eficienta in garderoba dumneavoastra. Cu gama sa Lily de huse si cutii pentru depozitarea hainelor, veti transforma procesul de organizare intr-unul simplu si placut. Aceasta cutie textila va permite sa depozitati in mod organizat si accesibil accesorii mici de imbracaminte, cum ar fi sosetele, ciorapii, lenjeria intima, curelele, cravatele si multe altele.

Fabricata dintr-un material netesut de inalta calitate, aceasta cutie este conceputa sa reziste in timp si sa ofere protectie eficienta pentru articolele dumneavoastra pretioase. Cu capacitatea sa de a se plia dupa utilizare, aceasta economiseste spatiu pretios atunci cand nu este in uz, permitandu-va sa adaptati si sa optimizati spatiul din dulapuri si sertare.

Dimensiunile sale, lungimea de 42 cm, latimea de 14 cm si inaltimea de 9 cm, sunt perfect adaptate pentru a gazdui accesorii variate. De la perechi de sosete pana la articole mai mici, cum ar fi cravatele, aceasta cutie va ofera compartimentarea necesara pentru o organizare eficienta si rapida.

Transformati garderoba dumneavoastra intr-un spatiu ordonat si placut utilizand instrumente simple si eficiente precum aceasta cutie textila pliabila. Indiferent daca optati pentru cutii de depozitare, huse sau alte organizatoare, solutiile din gama Lily va ajuta sa va mentineti hainele si accesorii in cea mai buna forma, aducand astfel un plus de rafinament si confort in rutina zilnica.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura