Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Organizator textil pliabil sertare, dulapuri Tweed 28x14x9cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29 lei Lei
Brand
XVLCSTTW03012
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cutie pentru organizare sertare si dulapuri cu haine. Cutia textila pliabila Tweed, are dimensiuni mici, fiind potrivita pentru a fi depozitata in sertare. Cutia este pliabila putand fi usor de depozitat in caz de nefolosire. Organizati sertarele si dulapurile de haine folsind cutii textile. Depozitati organizat ciorapi, lenjerie intima, curele, esarfe etc.si obtineti mai mult loc in sertare. Cutia se pliaza atunci cand nu mai este folosita.

Dimensiuni : 28 cm x 14 cm x 9 cm

Cutia textila pliabila Tweed pentru organizarea sertarelor si dulapurilor cu haine este alegerea perfecta pentru a aduce ordine si eficienta in spatiul dvs. de depozitare. Cu un design rafinat si functionalitate superioara, aceasta cutie textila pliabila este solutia ideala pentru a va mentine hainele si accesorii ordonate si accesibile.

Cu dimensiuni compacte, cutia textila pliabila Tweed este gandita pentru a se integra perfect in sertarele dumneavoastra. Indiferent daca este vorba despre ciorapi, lenjerie intima, curele sau esarfe, aceasta cutie isi propune sa va ajute sa depozitati si sa organizati eficient aceste obiecte mici, dar esentiale pentru garderoba dumneavoastra.

Ceea ce face aceasta cutie cu adevarat practica este caracteristica sa pliabila. Atunci cand nu este folosita, o puteti plia intr-un format compact, economisind astfel spatiu pretios in dulapuri sau sertare. Acest aspect inteligent ii ofera versatilitate si usurinta in utilizare.

Cu dimensiunile sale de 28 cm x 14 cm x 9 cm, aceasta cutie ofera suficient spatiu pentru a depozita si organiza articolele dumneavoastra esentiale. Fiecare detaliu, de la designul textil elegant pana la functionalitatea sa excelenta, a fost gandit pentru a va ajuta sa obtineti mai mult loc in sertare si sa va pastrati hainele in cea mai buna forma.

Transformati spatiul de depozitare al hainelor dvs. intr-un mediu ordonat si placut cu ajutorul acestei cutii textile pliabile Tweed. Fiind atat practica, cat si estetica, aceasta este alegerea perfecta pentru a aduce un plus de ordine si eficienta in rutina zilnica.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura