Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Organizator inox bucatarie carusel - Duplex

0 stars: 0.00 din 0 pareri

155 lei Lei
Brand
6382649
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Organizator inox bucatarie tip carusel - Duplex este un organizator rotativ bucatarie, fabricat din otel inoxidabil.
Indiferent daca sunt condimente, conserve cu mancare, cutii cu alimente, pahare, ustensile sau alte lucruri - cu acest organizator rotativ tip carusel ai suficient spatiu de depozitare pe 2 etaje si vei avea ordine si organizare in bucatarie intr-un timp foarte scurt. Functia de rotatie simplifica preluarea obiectelor asezate pe acest organizator rotativ.
? rotativ
Material: otel inoxidabil.
Dimensiuni: 26,5 cm.
Inaltime: 15 cm

Rotiti, in loc sa cautati

Carusel rotund si rotativ la 360
aduce mai multa claritate in dulap
pentru acces usor si rapid
ideal pentru condimente, uleiuri si medicamente
fabricat din otel inoxidabil cromat, rezistent la rugina

Raft rotativ , cu etaj, este o adevarata minune a ordinii. Pentru ca, cu cele doua niveluri, care pot fi rotite la 360 de grade, raftul inteligent, care economiseste spatiu, ofera spatiu de depozitare flexibil, in cel mai scurt timp, care poate fi folosit intr-o varietate de moduri. Si asta oriunde ai nevoie.
Caruselul rotativ isi demonstreaza talentul organizatoric in dulapul din bucatarie, printre altele. Ingredientele de copt, condimentele, paharele si alte ustensile pot fi organizate aici cu ajutorul raftului rotativ, din otel inoxidabil.

Apropo: la nevoie, dulapul rotund poate fi folosit si ca farfurie de servire pe masa festiva sau pe bufet. Datorita designului sau simplu si elegant, se imbina armonios oriunde si isi poate demonstra avantajele rotative. Asadar, este ideal pentru a-l umple cu mici dips, produse de patiserie, gustari sarate sau dulciuri, din care fiecare oaspete se poate ajuta dupa bunul plac. Medicamentele, tartinele si chiar produsele cosmetice pot fi, de asemenea, organizate clar cu ajutorul caruselului rotativ.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura