Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Organizator rotund rotativ de bucatarie - 25cm - Confortime

0 stars: 0.00 din 0 pareri

26 lei Lei
Brand
SEBE01013371960
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Organizator rotund rotativ de bucatarie - 25cm - Confortime este o tava depozitare ce va ajuta sa va organizati sticlele si cutiile.
Design rotativ: accesoriu practic pentru bucatarie, este rotativ la 360 si, prin urmare, ofera acces usor la condimente si alte produse de bucatarie.
Marginile sunt ridicate: impiedica alunecarea si caderea obiectelor, in timpul rotatiei.
Stabil: suprafata acestei tavi este antiderapanta, nu este nevoie sa va faceti griji cu privire la caderea obiectelor.
Organizator de masa: ideal pentru organizarea bucatariilor, frigiderelor si dulapurilor.
Dimesniuni: d. 25 x inaltime 3 cm.
Organizatorul rotund rotativ de bucatarie de 25 cm Confortime este un accesoriu practic care va ajuta sa va organizati sticlele si cutiile in bucatarie. Cu un design rotativ la 360, acest organizator va ofera acces usor la condimente si alte produse de bucatarie, fara a fi nevoie sa cautati sau sa mutati obiectele manual.

Marginile ridicate ale organizatorului sunt concepute pentru a preveni alunecarea si caderea obiectelor in timpul rotatiei. Aceasta caracteristica asigura siguranta si stabilitatea articolelor pe tava, astfel incat sa nu va faceti griji cu privire la posibilele accidente sau dezordine.

Suprafata organizatorului este antiderapanta, ceea ce il face stabil si asigura ca obiectele raman in pozitie chiar si atunci cand rotiti tava. Acest aspect este deosebit de util atunci cand aveti sticle sau recipiente cu lichide sau uleiuri, pentru a preveni varsarea lor.

Organizatorul rotund rotativ de bucatarie este ideal pentru a va organiza spatiul in bucatarie, frigider sau dulapuri. Poate fi folosit pentru depozitarea condimentelor, uleiurilor, sosurilor, conservele, cutiilor si multe altele. Datorita designului sau compact si versatil, acest organizator se integreaza perfect in orice spatiu de depozitare.

Cu dimensiunile de d. 25 x inaltime 3 cm, acest organizator rotativ are suficient spatiu pentru a gazdui multiple sticle si cutii. In acelasi timp, dimensiunile sale compacte il fac usor de plasat pe orice suprafata de lucru sau raft.

Adaugati acest organizator rotund rotativ de bucatarie in arsenalul dvs. de accesorii pentru a va organiza eficient bucataria si pentru a avea acces rapid la produsele dvs. preferate. Cu caracteristicile sale de stabilitate, accesibilitate si practicitate, acest organizator va va facilita munca in bucatarie si va va ajuta sa mentineti ordinea si curatenia.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura