Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Set 5 boluri, caserole sticla cu capac de plastic

0 stars: 0.00 din 0 pareri

28 lei Lei
Brand
FO185316
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Set 5 boluri, caserole sticla cu capac de plastic va ajuta sa depozitati si sa transportati cu usurinta, preparatele culinare pregatite.
Set de 5 boluri de sticla, etanse la aer, cu capac din plastic. Fabricate din sticla, aceste cutii sunt igienice, rezistente si usor de curatat. Capac din plastic. Atentie, este posibil ca lichidele sa se scurga daca vasele nu sunt bine pozitionate la vertical.
Capacitate: 125 ml, 200 ml, 300 ml, 450 ml si 800 ml.
Aceste cutii de depozitare sunt compatibile cu masina de spalat vase, congelatorul si cuptorul cu microunde. Nu introduceti in cuptor.
Pretul este pentru 1 set de 5 boluri. Culoarea capacului se livreaza aleatoriu. Nu se poate selecta culoarea capacului, care poate fi portocaliu, roz sau albastru.

Setul de 5 boluri din sticla cu capac de plastic este ideal pentru a depozita si transporta preparatele culinare pregatite. Acestea sunt fabricate din sticla, ceea ce le confera igiena, rezistenta si usurinta in curatare. Bolurile sunt etanse la aer datorita capacului din plastic.

Este important de mentionat ca, daca bolurile nu sunt pozitionate corect in pozitie verticala, lichidele pot scurge in timpul transportului. Capacitatile bolurilor sunt urmatoarele: 125 ml, 200 ml, 300 ml, 450 ml si 800 ml.

Aceste cutii de depozitare sunt compatibile cu masina de spalat vase, cuptorul cu microunde si congelatorul. Totusi, nu este recomandat sa le introduceti in cuptor. Setul include un numar de 5 boluri si culoarea capacului este livrata aleatoriu. Nu exista posibilitatea de a alege culoarea capacului, care poate fi portocalie, roz sau albastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura