Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Set 25 pungi cu fermoar ziplock, 25x24 cm, Happymax

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25 lei Lei
Brand
OR142262
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Set 25 pungi cu fermoar ziplock, 25x24 cm, Happymax
Un set de 25 de pungi, de dimensiunea 24x25 cm, cu fermoar dublu, din plastic, iti va permite sa depozitezi gustari, fructe, legume si alte alimente, produse cosmetice mici, bijuterii sau rechizite pentru hobby.
Depoziteaza alimente vrac si lichide, pot fi folosite in camara, frigider si congelator.
Pungile cu etansare rapida pot fi inchise, deschise si reutilizate datorita unui sistem simplu de caneluri si blocare in partea superioara. Acest set de pungi din plastic PE este potrivit, de exemplu, pentru depozitarea produselor de panificatie, fructelor, legumelor si alimentelor libere. Acestea vor proteja continutul de scurgeri si umiditate, vor pastra, de asemenea, ingredientele aromatice, ceaiurile, ierburile si condimentele.

De asemenea, veti aprecia caracterul practic al acestora atunci cand calatoriti, deoarece puteti depozita mici cosmetice si medicamente de vacanta, documente de calatorie, rechizite de birou, truse mai mici si puzzle-uri pentru copii.

In plus, pot fi folosite si in frigider si congelator pentru a pastra carnea, ciupercile, legumele si fructele de sezon feliate, galustele dospite, dar si restul de sos sau bulion redus. Este suficient sa-l etichetezi in partea inferioara, pentru a nu pierde urma a ceea ce este depozitat in geanta.
Material: plastic
Culori: verde
Lungime (cm): 25
Latime (cm): 24
Greutate (g): 150
Aplicatie: universala
Se poate spala in masina de spalat vase: nu
Potrivit pentru cuptorul cu microunde: nu
Congelator: da.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura