Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Perie rotativa curatat firimituri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

19 lei Lei
Brand
ZME2714
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Perie rotativa curatat firimituri este un aspirator practic pentru masa, ce indeparteaza usor pesmetul, firimiturile, resturile de tort etc.
De asemenea, este potrivit pentru indepartarea scamelor de pe pernele de mobilier tapitat si covoare. De asemenea, ideal pentru curatarea rapida a scaunelor auto.
Motor alimentat de baterie (baterii 2x 1,5V AA nu sunt incluse).
Pentru a goli, pur si simplu deschideti.
Manerul incastrat ofera o manevrabilitate optima.
Dimensiuni (L x L x I): 10,5 x 8,5 x 6,8 cm.
Culoare: rosu / negru.
Material: plastic.
Baterii 2x 1,5V AA necesare (nu sunt incluse).

Cu peria rotativa pentru curatarea firimiturilor, veti avea la indemana un instrument practic si eficient pentru a indeparta usor pesmetul, firimiturile si resturile de tort de pe masa dumneavoastra sau de pe alte suprafete. Aceasta perie este conceputa pentru a face curatarea rapida si fara efort.

Pe langa utilizarea sa pe masa de bucatarie, peria rotativa este potrivita si pentru indepartarea scamelor de pe pernele de mobilier tapitat, precum si pentru curatarea rapida a scaunelor auto. Cu ajutorul acestei perii, puteti mentine mobilierul si covoarele curate si in conditii impecabile.

Peria functioneaza cu ajutorul unui motor alimentat de baterii. Pentru a o folosi, pur si simplu introduceti bateriile 2x 1,5V AA (nu sunt incluse) si apoi puteti incepe procesul de curatare. Manerul incastrat ofera o manevrabilitate optima, permitandu-va sa manevrati peria cu usurinta si precizie.

Pentru a goli peria de firimituri si alte reziduuri, pur si simplu deschideti compartimentul special destinat acestui scop. Acest aspect practic va permite sa curatati peria intr-un mod igienic si sa o pregatiti rapid pentru urmatoarea utilizare.

Peria rotativa pentru curatarea firimiturilor are dimensiunile de 10,5 x 8,5 x 6,8 cm, fiind compacta si usor de manevrat. Prezinta o combinatie de culori atractiva, fiind disponibila in nuantele de rosu si negru. Materialul din care este fabricata este plastic, asigurand durabilitate si usurinta in utilizare.

Faceti-va viata mai usoara si economisiti timp cu ajutorul periei rotative pentru curatarea firimiturilor. Indiferent daca doriti sa curatati masa, mobilierul, covoarele sau scaunele auto, aceasta perie va va oferi rezultate eficiente si rapide. Adaugati aceasta perie practica si convenabila in arsenalul dumneavoastra de ustensile de curatare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura