Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Suport metalic pentru tocatoare bucatarie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

46 lei Lei
Brand
CIRAN7237
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Organizati tocatoarele de bucatarie pe acest supor metalic alb si elegant. Depozitati suportul in dulapul din bucatarie sau direct pe blatul de lucru. Obtineti mai mult spatiu si organizare in bucatarie. Picioare antiderapante.
Dimensiuni : lungime 24 cm X latime 14 cm X inaltime 12 cm
Material : metal alb

Suportul metalic pentru tocatoare de bucatarie este solutia ideala pentru a organiza si depozita tocatoarele intr-un mod practic si elegant. Cu acest suport alb si elegant, veti obtine mai mult spatiu si o mai mare organizare in bucatarie.

Suportul poate fi depozitat in dulapul de bucatarie sau poate fi plasat direct pe blatul de lucru, astfel incat sa aveti tocatoarele mereu la indemana si bine organizate. Designul sau simplu si modern se integreaza armonios in orice stil de bucatarie.

Picioarele antiderapante asigura stabilitatea suportului si previn alunecarea sau zgarierea suprafetei pe care este plasat. Astfel, puteti fi siguri ca tocatoarele dvs. vor fi tinute in siguranta si in pozitie stabila pe suport.

Cu dimensiunile de lungime 24 cm, latime 14 cm si inaltime 12 cm, acest suport metalic ofera suficient spatiu pentru a gazdui diferite dimensiuni de tocatoare. Este fabricat din metal alb de inalta calitate, asigurand rezistenta si durabilitate in timp.

Adaugati un plus de organizare si estetica in bucataria dvs. cu ajutorul suportului metalic pentru tocatoare de bucatarie. Simplificati-va rutina zilnica, economisiti spatiu si aveti tocatoarele bine organizate si la indemana cu acest suport practic si functional.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura