Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Capcana tantari, muste si viespi cu alimentare solara

0 stars: 0.00 din 0 pareri

47 lei Lei
Brand
ZDI8730
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Capcana tantari, muste si viespi cu alimentare solara este o capcana solara pentru insecte - nu veti mai fi deranjat de insecte! Capcana solara pentru insecte o asezati pur si simplu pe masa sau o agatati in apropiere, iar insectele, atrase de lumina stralucitoare albastra se tarasc in interiorul paharului, unde sunt prinse. Puteti introduce in pahar si un lichid format din apa cu zahar/miere.
Functioneaza cu : baterie Lithium, care este inclusa.
Dimesniuni: 10x9,5x11,5cm
Material: plastic.

Capcana solara pentru tantari, muste si viespi va ofera o solutie eficienta pentru a scapa de insectele nedorite. Cu aceasta capcana solara, veti putea sa va bucurati de momente in aer liber fara a fi deranjati de tantari, muste si viespi.

Capcana functioneaza pe baza de energie solara, eliminand necesitatea unor cabluri sau baterii suplimentare. Pur si simplu plasati capcana pe masa sau agatati-o in apropiere si lasati-o sa isi faca treaba. Lumina stralucitoare albastra emisa de capcana atrage insectele, iar acestea se vor tari in interiorul paharului unde vor fi prinse.

Pentru a maximiza eficienta capcanei, puteti introduce in pahar un lichid format din apa amestecata cu zahar sau miere, ceea ce va atrage si mai mult insectele in interior.

Capcana este echipata cu o baterie Lithium, care este inclusa in pachet. Aceasta asigura alimentarea capcanei si o functionare constanta si fiabila.

Cu dimensiunile sale compacte de 10x9,5x11,5 cm, capcana este usor de transportat si de plasat in diverse locuri, fie ca este vorba de gradina, terasa sau camping.

Fabricata din material plastic durabil, capcana este rezistenta la intemperii si poate fi utilizata pe o perioada indelungata.

Scapati de insectele nedorite si bucurati-va de un mediu mai linistit si confortabil in aer liber cu ajutorul capcanei solare pentru tantari, muste si viespi. Puteti petrece timp de calitate in aer liber fara a fi deranjati si fara a utiliza substante chimice sau insecticide nocive.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura