Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Capcana pentru insecte, 13,5x9 cm, Happymax

0 stars: 0.00 din 0 pareri

18 lei Lei
Brand
ZDI8793
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Capcana pentru insecte, 13,5x9 cm, Happymax
Capcana pentru viespi. Eficienta impotriva daunatorilor!
Pur si simplu completati cu suc de fructe, limonada sau apa cu zahar si puneti recipientul pe masa sau intr-un copac, sau ceva similar. Atarnati-l si ai scapat de daunatori. Rezistent la intemperiile vremii.
Material: plastic transparent.
Te-ai saturat sa fii invadat de o multime de insecte? Aceasta capcana ii va prinde! Mancati sau faceti plaja in liniste in gradina dvs. umpland aceasta capcana cu un lichid dulce pentru a-i atrage. Practic, il poti inchide!
Material: plastic.
Dimensiuni: 13,5 x 9 x 13,5 cm.
Capcana pentru insecte, cu dimensiunile de 13,5x9 cm, este un dispozitiv special conceput pentru a atrage si captura diferite tipuri de insecte nedorite. Aceasta reprezinta o solutie eficienta si ecologica pentru controlul insectelor in interiorul casei, in gradina sau in alte spatii unde acestea pot deveni o problema.
Capcana pentru insecte de dimensiuni 13,5x9 cm este potrivita pentru a fi amplasata in diverse locuri, cum ar fi bucataria, biroul, gradina sau alte zone in care se intalnesc insecte.
In concluzie, capcana pentru insecte de dimensiuni 13,5x9 cm este un instrument practic si eficient pentru a captura si controla insectele intr-un mod sigur si ecologic. Cu ajutorul acesteia, puteti reduce sau elimina prezenta insectelor in spatiile dvs., contribuind astfel la un mediu mai curat si mai confortabil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura