Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Aparat pentru fragezire carne - inox

0 stars: 0.00 din 0 pareri

52 lei Lei
Brand
6434169
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Aparat pentru fragezire carne - inox este un tenderizator carne, ce va ajuta ca, printr-o rotire simpla sa va transformati bucata de carne intr-o friptura frageda si suculenta.
Aparatul pentru fragezit carne este o ustensila simpla, dar cu un efect putenic asupra bucatii de carne: pur si simplu rulati tenderizatorul manual peste carne si veti avea deja carnea pregatita pentru a prepara snitele, fripturi, rulouri, etc.
Fibrele de carne sunt dezlipite, dar nu rupte - carnea devine moale si ramane suculenta!
? Aparatul fragezire carne va ajuta sa aveti o carne intotdeauna suculenta si frageda.

Material: otel inoxidabil (18/0).
Dimensiuni: 19,5 x 7 x 4 cm.

Aparatul pentru fragezire carne din otel inoxidabil este un instrument indispensabil in bucatarie, care va permite sa transformati bucata de carne intr-o friptura frageda si suculenta printr-o simpla rotire.

Cu ajutorul acestui tenderizator de carne, veti obtine rapid si usor rezultate excelente in pregatirea carnii. Este o ustensila simpla, dar cu un efect puternic asupra texturii carnii. Tot ce trebuie sa faceti este sa rulati tenderizatorul manual peste carnea dorita si veti observa imediat diferenta. Fibrele de carne sunt dezlipite, dar nu rupte, astfel incat carnea devine moale si ramane suculenta.

Cu acest aparat pentru fragezire carne, veti putea prepara cu usurinta snitele, fripturi, rulouri si multe alte preparate din carne. Bucatile de carne mai tari si mai zdravene vor deveni mai putin fibroase si mai usor de mestecat, oferindu-va o experienta culinara mai placuta.

Materialul din care este fabricat acest tenderizator de carne este otel inoxidabil de inalta calitate (18/0), ceea ce il face rezistent si durabil in timp. Dimensiunile sale compacte, de 19,5 x 7 x 4 cm, il fac usor de manevrat si depozitat in bucatarie.

Aparatul pentru fragezire carne este secretul pentru a obtine intotdeauna o carne suculenta si frageda. Cu ajutorul lui, veti putea transforma bucatile de carne in adevarate delicii culinare. Nu mai ratati ocazia de a va bucura de preparatele preferate din carne intr-o textura perfecta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura