Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Aparat pentru fragezire carne, 19,5x 5 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

57 lei Lei
Brand
6583245
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Aparat pentru fragezire carne, 19,5x 5 cm - carnea ta va fi frageda!
Profesionistii cunosc secretul carnii fragede! Trateaza-ti bine carnea, inainte de a o praji, prin strapungerea ei! De indata ce apasati tenderizatorul, pe carne, varfurile din otel inoxidabil fac gauri mici - veti fi uimit de rezultat. Cu capac de protectie.
Material: plastic, otel inoxidabil.
culoarea produsului alb/verde/argintiu
lungime (articol) 19,50 cm.
produs de diametru 5,00 cm.

Descopera secretul carnii fragede cu ajutorul aparatului pentru fragezire a carnii, masurand 19,5 x 5 cm. Indiferent daca esti un bucatar profesionist sau un pasionat al gatitului, acest aparat iti va transforma experienta culinara.

Cu ajutorul tenderizatorului, vei trata carnea intr-un mod special inainte de a o praji. Simplul act de a apasa acest aparat pe carne va face minuni. Varfurile din otel inoxidabil ale aparatului creeaza mici orificii in carne, ceea ce va oferi rezultate surprinzatoare. Te vei bucura de o carne mai frageda si mai suculenta, care se va topi in gura.

Pentru a asigura un proces de fragezire sigur si convenabil, aparatul vine echipat cu un capac de protectie. Astfel, poti utiliza aparatul in siguranta, stiind ca protejezi atat carne cat si mainile tale.

Fabricat din plastic si otel inoxidabil durabil, acest aparat pentru fragezire a carnii este conceput pentru a rezista in timp si a fi usor de intretinut.

Indiferent daca doresti sa pregatesti carne de vita, de porc sau de pasare, acest aparat pentru fragezire va fi un aliat de incredere. Bucura-te de rezultatele profesionale in confortul propriei tale bucatarii si savureaza o carne frageda si delicioasa in fiecare data.

Experimenteaza gustul autentic si textura inconfundabila a carnii fragede cu ajutorul aparatului pentru fragezire carne, un instrument indispensabil pentru toti iubitorii de gatit si savoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura