Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Ascensor pentru plante

0 stars: 0.00 din 0 pareri

52 lei Lei
Brand
412117
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Lasa plantele sa vina la tine!

Este suficient sa agatati ghivecele la inceputul sezonului si sa le coborati rapid atunci cand vreti sa le udati. Se pot uda usor fara a fi nevoie de instalatii costisitoare.

Material: metal si plastic.
Dimensiuni: 15x8 cm.

Lungimea de ridicare: 75 cm

Suporta pana la 10 kg.
PRET PENTRU 1 BUCATA.

Descopera confortul si practicitatea ascensorului pentru plante! Cu acest dispozitiv ingenios, vei putea aduce plantele la nivelul tau intr-un mod simplu si eficient.

Agatand ghivecele la inceputul sezonului, vei putea sa le cobori rapid atunci cand doresti sa le uzi sau sa le ingrijesti. Nu va mai fi nevoie sa te apleci sau sa te intinzi pentru a ajunge la plantele tale, deoarece ascensorul pentru plante le va aduce la inaltimea ta.

Fabricat dintr-o combinatie rezistenta de metal si plastic, acest ascensor pentru plante este durabil si sigur de utilizat. Cu dimensiunile compacte de 15x8 cm, se integreaza perfect in spatiul tau verde.

Cu o lungime de ridicare de 75 cm, vei avea suficient spatiu pentru a uda si a ingriji plantele tale fara efort. Indiferent daca ai plante suspendate in interior sau in gradina ta, acest ascensor pentru plante este o solutie practica si convenabila.

Suportand o greutate de pana la 10 kg, ascensorul pentru plante este potrivit pentru majoritatea ghivecelor si vazele. Poti fi sigur ca plantele tale vor fi sustinute in mod sigur si stabile, oferindu-ti o experienta de ingrijire fara stres.

Lasa plantele sa vina la tine cu ajutorul ascensorului pentru plante! Simplu, practic si convenabil, acest dispozitiv iti va facilita ingrijirea plantelor tale preferate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura