Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Lampa solara - veioza 19cm - rosu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30 lei Lei
Brand
FO29895-R
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Lampa solara de masa model veioza. Lampa este prevazuta cu baterie solara.
Veioza solara poate fi folosita in gradina sau pe balcon si va crea o ambianta placuta in noptile de vara.
Dimensiuni : diametru : 12 cm x inaltime 19 cm

Transformati-va gradina sau terasa intr-un paradis de lumina cu Lampa Solara Functionala Decorativa in Forma de Veioza! Aceasta lampa solara eleganta adauga un farmec deosebit oricarui mediu exterior, oferind in acelasi timp o iluminare moale si ambientala.

Aceasta lampa solara captivanta nu este doar o sursa de lumina, ci si un obiect decorativ rafinat. Cu designul sau subtil si aspectul veiozei traditionale, poate fi plasata pe masa dvs. de gradina sau pe terasa dvs. pentru a crea o atmosfera relaxanta si feerica.

Functionarea pe baza de energie solara va permite sa economisiti energie si sa va bucurati de iluminatul ambiental fara a va face griji pentru cabluri sau facturile de energie electrica. Lampa se incarca pe timpul zilei cu ajutorul soarelui si se aprinde automat la inserare, oferind o lumina calda si relaxanta pentru serile dvs. in aer liber.

Dimensiunile compacte ale lampii (diametru: 12 cm x inaltime: 19 cm) o fac usor de amplasat oriunde doriti. Poate fi o aditie minunata pentru petrecerile in gradina, seri romantice sau pur si simplu pentru a va bucura de frumusetea serilor de vara.

Adaugati o nota de eleganta si lumina feerica in gradina sau pe terasa dvs. cu aceasta lampa solara functionala si decorativa in forma de veioza. Creeaza o ambianta de vis si va permite sa va bucurati de spatiul exterior intr-un mod cu totul special.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura