Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Capac protectie alimente anti insecte

0 stars: 0.00 din 0 pareri

40 lei Lei
Brand
713155
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Protectie perfecta! Tantarii si mustele nu sunt foarte apetisante! Protejaza alimentele de insecte cu acest clopot anti insecte: marginea de sarma, da forma iar plasa protejeaza eficient. Sarma spiralata ajuta la plierea automata.

Material: Nylon

Dimensiuni: 31,5 cm, inaltime 15 cm

Pretul este pentru 1 bucata.
Livrarea se face aleatoriu, in functie de stocul din depozit.Nu se poate selecta culoarea.

Cu acest capac de protectie anti-insecte, alimentele tale vor fi in siguranta si protejate in mod eficient de tantari si muste. Indiferent daca esti la o gratar in aer liber sau la o picnic, acest clopot anti-insecte iti ofera o protectie perfecta.

Clopotul are o margine de sarma care ii confera o forma stabila si solida, iar plasa din nylon asigura o protectie eficienta impotriva insectelor. Poti sa-ti servesti mancarea fara griji, stiind ca nu vei avea surprize nepoftite pe farfurie.

Clopotul este prevazut cu o sarma spiralata care faciliteaza plierea automata, astfel incat sa-l poti depozita si transporta cu usurinta.

Fabricat din nylon durabil, acest capac de protectie anti-insecte este rezistent si usor de curatat.

Cu un diametru de � 31,5 cm si o inaltime de 15 cm, acest capac este suficient de mare pentru a proteja diferite tipuri de alimente si farfurii.

Asigura-te ca alimentele tale sunt in siguranta si protejate impotriva insectelor nedorite cu ajutorul acestui capac de protectie anti-insecte practic si eficient.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura