Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Sacosa mare, neagra, cu manere, 55x55x30 cm, L, Happymax

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25 lei Lei
Brand
ZSH1907
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Sacosa mare, neagra, cu manere, 55x55x30 cm, L, Happymax
Faceti cumparaturile in deplina liniste cu aceasta geanta multifunctionala. Acest model frumos ilustrat va va permite sa va transportati cu usurinta produsele!
Lungime 55 cm x lngime 55 cm x inaltime 30 cm.
Material: plastic.
Sacosa mare, neagra, cu manere, de la brandul Happymax, este un accesoriu practic si elegant, perfect adaptat pentru nevoile tale de depozitare si transport. Cu dimensiuni de 50x28x59 cm, aceasta sacosa L iti ofera un spatiu generos pentru a transporta obiecte de diferite marimi si forme.

Culoarea neagra confera un aspect sofisticat si versatil sacosei, facand-o potrivita pentru orice ocazie si stil vestimentar. Materialul de calitate superioara din care este confectionata ofera rezistenta si durabilitate, protejandu-ti obiectele de deteriorare si asigurand o utilizare indelungata.

Manerele solide si confortabile sunt concepute pentru a usura transportul si a-ti oferi o experienta placuta chiar si atunci cand sacosa este incarcata cu obiecte grele. Poti purta sacosa cu usurinta si confort, fara a te ingrijora de disconfort sau de ruperea manerelor.

Sacosa mare, neagra, cu manere, de la Happymax, este solutia perfecta pentru cumparaturi, calatorii sau depozitare. Indiferent daca o folosesti pentru a transporta alimente, haine sau alte obiecte, aceasta sacosa spatioasa si practica iti va facilita organizarea si iti va simplifica viata.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura