Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Sacosa comparaturi-depozitare Maya 65x55x30cm, albastru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25 lei Lei
Brand
FO53851-A
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Sacosa Maya are dimensiuni generoase, inchidere cu fermoar si manere. Sacosa poate fi folosita nu numai la cumparaturi dar si pentru depozitarea articolelor din casa.
Datorita fermoarului sau, sacosa poate pastra la adapost de praf materiale textile, jucariil, articole de sezon (de pom de iarna) etc.
Dimensiuni : lungime 55 cm x latime 25 cm x inaltime 65 cm
Material : rafie (polipropilena)
Sacosa cumparaturi-depozitare Maya este un produs versatil si practic, perfect pentru a-ti ajuta in organizarea si transportul cumparaturilor sau a altor obiecte.

Cu dimensiunile sale de 65x55x30cm, sacosa ofera suficient spatiu pentru a depozita si transporta o cantitate considerabila de produse. Designul sau compact si ergonomic iti permite sa o cari usor si confortabil, indiferent de greutatea sau volumul cumparaturilor tale.

Sacosa este realizata dintr-un material rezistent si durabil, astfel incat sa poata face fata utilizarii indelungate. Culoarea albastru deschis confera un aspect proaspat si atragator, aducand un strop de culoare si veselie in timpul activitatilor de cumparaturi.

Un alt aspect practic al acestei sacose este posibilitatea de a fi pliata si depozitata cu usurinta atunci cand nu este utilizata, economisind astfel spatiu de depozitare. Astfel, o poti lua cu tine oriunde mergi si o poti utiliza atunci cand ai nevoie, fara a ocupa mult loc.

Sacosa cumparaturi-depozitare Maya este solutia ideala pentru a-ti simplifica activitatile de cumparaturi si depozitare. Cu un design atragator si o functionalitate excelenta, aceasta sacosa iti va deveni un aliat de incredere in organizarea ta zilnica.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura