Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Suport metalic dublu stender pentru haine

0 stars: 0.00 din 0 pareri

127 lei Lei
Brand
EPUIZAT-FO21692
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Suport metalic cu 2 bare pentru umerase cu haine. Asa numitul stender de haine, a devenit foarte folosit in casele oamenilor si nu numai in fabricile de confectii sau magazinele de haine.
Standerul are 2 bare de haine si inaltime reglabila astfel incat sa depozitati si haine lungi.
Suportul de haine cu doua bare de umerase este prevazut cu roti pentru deplasare facila a acestuia.
Dimensiuni : inaltime variabila : 100-170 cm, latime 80 cm, adancime 43 cm.
Material : tevi metalice din otel si conectori din plastic.
Pentru uz domestic.
Stender dublu de haine, fabricat din tuburi de otel inoxidabil, ce permite ca suportul de haine sa fie folosit atat in ??interior, cat si in exterior, in medii uscate sau umede.
Suport de haine dublu, cu 4 roti, acest suport de imbracaminte se misca usor in camera, pentru a-ti lua hainele la indemana.
Fabricat din stalpi din otel inoxidabil si materiale plastice durabile, reglabil in inaltime si usor de mutat, poate sustine incarcaturi mari de haine, cu cadrul sau puternic din otel.
O solutie ideala pentru economisirea spatiului, pentru dulapul aglomerat, la subsol sau pentru depozitarea articolelor de imbracaminte sezoniere, usor de organizat, agatat si depozitat hainele, cu mult spatiu.
Doua bare de agatat, concepute pentru a oferi mai mult spatiu de depozitare, pentru a va afisa si organiza bine hainele si pentru a elimina dezordinea.
Acest stender dublu de imbracaminte ofera mai mult spatiu pentru cuier , pentru haine, poate fi folosit in dormitoare, spalatorii, birou, pentru depozitarea hainelor uscate sau chia pentru uscarea hainelor umede; perfect pentru depozitare camasi, pantaloni, haine, rochii lungi si multe altele.
Material: otel inoxidabil si plastic dur.
Inaltime reglabila: minim 100 cm - maxim 170 cm. Lungime : 80 cm. Adancime: 42 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura