Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Organizator jucarii baie cu plasa si ventuze vacuum - Teddy

0 stars: 0.00 din 0 pareri

62 lei Lei
Brand
TA10840
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Organizator jucarii baie cu plasa si ventuze vacuum - Teddy este un suport depozitare jucarii copii pentru baie, care este prevazut cu 2 ventuze cu aspiratie de tip vacuum, foarte puternice.
Cele 2 ventuze cu aspiratie de tip vacuum sunt ventuze foarte puternice, nu veti avea nevoie sa gauriti peretii si astfel, va veti proteja placile de faianta sau cabinele de dus.
Sacul are dimensiune mare: 41 x 30 cm si este fabricat din material puternic, rezistent si lavabil.
Uscare rapida. Organizator jucarii baie cu plasa si ventuze vacuum - Teddy permite scurgerea completa a apei din sac si impiedica formarea mucegaiului, permitand aerului sa usuce rapid, atat jucariile celui mic, cat si sacul de jucarii pentru baie.
Organizator jucarii baie cu plasa si ventuze vacuum - Teddy va ajuta sa pastrati jucariile uscate si gata de utilizare, la indemana. Organizator depozitare accesorii baie, convenabil si pentru depozitarea altor lucruri de baie (sampon, burete, balsam etc.)
Ventuza de tip vaccum este fabricata din plastic ABS, puternic, placat cu crom. Fara rugina, material durabil, aspect modern, elegant.
Material: nylon, plastic ABS.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura