Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Cos cu ventuze pentru baie No. 10

0 stars: 0.00 din 0 pareri

22 lei Lei
Brand
PF12335
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Cos cu ventuze pentru baie No. 10 este o etajera pentru baie, fabricat din plastic transparent, ce se prinde de perete ( faianta lucioasa) cu ajutorul ventuzelor.Nu trebuie sa gauriti peretii.
Apa se va scurge prin gauri.
Cosul cu ventuze pentru baie este un accesoriu practic si convenabil, perfect pentru organizarea produselor de baie, cum ar fi sticlele de sampon, balsam sau gel de dus. Fabricat dintr-un material plastic transparent, acesta are dimensiunile de 10,5 x 20,2 x 16,5 cm si este prevazut cu ventuze, care permit fixarea usoara pe peretii baii, fara a fi nevoie de gaurirea sau deteriorarea suprafetelor.

Designul sau compact si practic face sa fie ideal pentru utilizare in orice spatiu de baie, indiferent de dimensiune. In plus, continutul sau transparent iti permite sa vezi continutul dintr-o privire, astfel incat sa nu mai cauti niciodata intr-un dulap sau intr-un sertar pentru produsele tale preferate.

Cosul cu ventuze pentru baie este usor de curatat si intretinut, fiind suficient sa fie sters cu o laveta umeda. De asemenea, este durabil si rezistent la apa, ceea ce il face potrivit pentru utilizare in mediul umed din baie.

Acesta este un produs util si practic pentru oricine doreste sa-si organizeze produsele de baie intr-un mod eficient si accesibil. Fiind prevazut cu ventuze, nu este nevoie sa faci gauri in peretii baii sau sa montezi alte accesorii pentru a-l fixa.

In concluzie, cosul cu ventuze pentru baie este un accesoriu practic si convenabil, perfect pentru organizarea si depozitarea produselor de baie. Fabricat din material plastic transparent, cu dimensiuni compacte si ventuze puternice, acesta este usor de instalat, curatat si intretinut, fiind un accesoriu util in orice baie moderna.

Puteti aseza: sampon, gel de dus, balsam, etc
Dimensiuni: 10,5 x 20,2 x inaltime 16,5.
Pretul este pentru 1 bucata.

Inainte de montare, stergeti faianta cu o carpa uscata, apoi umeziti ventuzele cu apa. Lipiti de faianta si presati putin, asteptati cateva ore, dupa care puteti aseza produsele in cos.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura