Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Cana masurat 800 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

17 lei Lei
Brand
PF12066
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Cana masurat 800 ml este fabricata din plastic transparent, pentru vizualizare usoara. Usor de citit, masuratoare in mililitri, pana la 800 ml.
Maner mare si robust, gura de turnare larga, ampla, pentru a usura munca dvs.
Potrivita pentru toate nevoile de masurare a ingredientelor lichide, pana la 800 ml, atunci cand gatiti.
Cana masurata cu o capacitate de 800 ml este un instrument util si indispensabil in bucataria oricarui pasionat de gatit sau brutar. Aceasta este perfecta pentru masurarea cu precizie a lichidelor, precum lapte, apa, ulei sau alte ingrediente lichide, necesare in diverse retete.

Cana are dimensiunile de 12 x 15,5 x 13 cm si este realizata dintr-un material durabil si rezistent, precum sticla sau plasticul de inalta calitate. Capacitatea mare de 800 ml o face potrivita pentru a masura o cantitate mai mare de lichid, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa o umpleti de mai multe ori pentru a adauga cantitatea dorita.

De asemenea, aceasta cana masurata este usor de utilizat, deoarece are marcaje clare si usor de citit pentru a masura cantitatea exacta de lichid necesara. Acest lucru este util in special pentru retetele care necesita precizie in cantitatea de ingrediente.

In concluzie, cana masurata cu o capacitate de 800 ml este un instrument practic si convenabil in bucatarie, care va ajuta sa masurati cu precizie cantitatea de lichide necesara in diverse retete.
Capacitate : 800 ml.
Dimensiuni: 12 x 15,5 x inaltime 13 cm.

Pretul este pentru 1 bucata.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura