Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Cana ceramica 3D Captain America - 410 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

31 lei Lei
Brand
SE34690988
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cana ceramica 3D Captain America-410 ml. Impatimitii benzilor desenate vor indragi aceasta cana, copii, adolescenti dar si cei adulti.
Dimensiuni : latime cu maner 15 cm x diametru 8 cm x inaltime 10 cm
Capacitate mare de 410 ml.
Prezentam cu entuziasm cana ceramica 3D Captain America, un produs pe care fanii indragiti ai benzilor desenate il vor adora. Aceasta cana este potrivita atat pentru copii, adolescenti, cat si pentru adulti, devenind astfel un cadou perfect pentru orice varsta.

Designul captivant si vibrant al canii, inspirat de personajul legendar Captain America, aduce o nota de aventura si eroism in fiecare dimineata sau in orice moment al zilei. Fiecare inghititura va fi insotita de imaginea emblematica a lui Captain America, transformand fiecare moment de savurare a bauturii intr-o experienta plina de entuziasm.

Cana are o capacitate mare de 410 ml, permitandu-va sa va bucurati de o cantitate generoasa de cafea, ceai, ciocolata calda sau orice alta bautura preferata. Volumul sau generos va va ajuta sa va incarcati cu energia necesara pentru a infrunta ziua intr-un mod plin de forta si curaj.

Dimensiunile canii sunt ideale pentru a se potrivi confortabil in mana dvs. Latimea cu maner de 15 cm, diametrul de 8 cm si inaltimea de 10 cm fac ca aceasta cana sa fie usor de manevrat si placuta de utilizat. Materialul ceramic asigura durabilitate si pastreaza temperatura bauturii pentru mai mult timp.

Indiferent daca sunteti un fan inrait al benzilor desenate, un colectionar sau pur si simplu doriti sa adaugati o nota de originalitate si pasiune in rutina dvs. zilnica, cana ceramica 3D Captain America va va incanta cu siguranta. Fiti gata sa va inaltati spiritul si sa va pregatiti pentru o noua zi de aventuri cu aceasta cana plina de stil si personalitate.

Bucurati-va de momentele de relaxare si delectati-va cu bautura preferata intr-un mod plin de entuziasm si in stilul unui supererou cu cana ceramica 3D Captain America. Fiecare inghititura va fi insotita de un strop de magie si va va aduce mai aproape de universul fascinant al benzilor desenate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura