Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Organizator sertar no.1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

17 lei Lei
Brand
PF12532
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Organizator sertar no.1 este o cutie depozitare de dimensiuni medii, cu 3 compartimente. Poate fi pusa in sertarul din bucatarie si umpluta cu mici obiecte sau cateva tacamuri.
Este perfect pentru a-ti organiza sertarele bucatariei, baii, biroului sau oricarui spatiu in care ai nevoie de el. Organizator sertar no.1 are 3 compartimente separate, dintr-o singura bucata. Material: plastic transparent, cu finisaj de sticla.
Cutia din plastic transparent este o solutie practica si eficienta de organizare pentru sertarele din bucatarie sau birou. Aceasta este realizata dintr-un material plastic de inalta calitate si este complet transparenta, permitandu-ti sa vezi imediat continutul sau.

Cu dimensiunile sale de 23 x 23 cm si inaltimea de 5 cm, aceasta cutie este suficient de mare pentru a incapea o varietate de obiecte de dimensiuni mici, cum ar fi tacamuri, agrafe, elastice, post-it-uri sau alte accesorii pentru birou.

Cutia din plastic transparent este usor de integrat in orice sertar si ajuta la organizarea si depozitarea obiectelor mici, astfel incat sa poti gasi rapid ceea ce cauti. Materialul sau de inalta calitate este durabil si usor de curatat, ceea ce o face o alegere excelenta pentru utilizare zilnica.

Designul sau simplu si practic o face o alegere perfecta pentru orice sertar din bucatarie sau birou, aducand ordine si organizare in spatiul tau de lucru.

Material: plastic, transparent.
Dimensiuni: 23 x 23 x inaltime 5 cm.
Pretul este pentru 1 bucata Organizator sertar no.1.

ATENTIE! NU SUNT INCLUSE TACAMURILE! FARA ACCESORIILE DIN IMAGINE!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura