Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Organizator tacamuri in sertar, antiderapant 6 compartimente

0 stars: 0.00 din 0 pareri

65 lei Lei
Brand
SEBE01013371638
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Cutie organizare tacamuri si ustensile de bucatarie in sertar. Cutia are 6 compartimente ce o face potrivita pentru depozitarea tacamurilor si ustensilelor de bucatarie de dimensiuni variate,
Interiorul organizatorului de tacamuri in sertar are strat antiderapant impiedicand astfel alunecarea obiectelor depozitate/
Material : plastic transparent
Dimensiuni : 39,7 x 32 cm.
Organizatorul pentru tacamuri in sertar cu 6 compartimente este solutia perfecta pentru a va organiza si depozita tacamurile si ustensilele de bucatarie intr-un mod ordonat si eficient. Cu cele 6 compartimente generoase, veti putea separa si grupa tacamurile si ustensilele de bucatarie in functie de dimensiunile si nevoile dvs.

Fabricat din plastic transparent durabil, acest organizator va permite sa vizualizati si sa accesati usor tacamurile si ustensilele in sertar. Designul transparent va ajuta sa identificati rapid obiectele de care aveti nevoie, economisindu-va timp si efort.

Interiorul organizatorului este prevazut cu un strat antiderapant, asigurandu-va ca tacamurile si ustensilele raman in pozitie si nu aluneca in timpul manipularii sertarului. Aceasta previne zgarierea si deteriorarea obiectelor, mentinandu-le intr-o stare buna si protejandu-le de eventualele daune.

Cu dimensiunile de 39,7 cm lungime si 32 cm latime, acest organizator se potriveste in majoritatea sertarelor de bucatarie standard. Este usor de utilizat si de curatat, permitandu-va sa mentineti sertarul si obiectele de bucatarie intr-o stare impecabila.

Organizatorul cu 6 compartimente pentru tacamuri si ustensile in sertar va ajuta sa economisiti spatiu si sa aveti o bucatarie ordonata. Prin organizarea si gruparea obiectelor in functie de tip si dimensiune, veti avea acces rapid la tacamurile si ustensilele la indemana si in ordine.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura