Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Forma inalta de copt perforata - 26cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

66 lei Lei
Brand
EPUIZAT-IB835426
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Forma inalta de copt cu, perforata - 26cm. Forma de copt este perforata si acest lucru va permite obtinerea unei cruste crocante pentru preparatele dvs de patiserie.
Forma este potrivita pentru tarte sau alte preparate la cuptor pentru care doriti o crusta crocanta.
Matriza Crous perforata, inalta, cu diametru de 24 cm de la Ibili devine un accesoriu esential in bucataria ta. Asigura o gatire omogena, eficientizeaza si simplifica munca si prezinta o capacitate optima pentru utilizarea de zi cu zi.

Caracteristici
Ergonomie avansata
Formatul circular al acestei matrite si, mai ales, orificiile distribuite pe intreaga sa suprafata, atat la baza, cat si pe lateral, favorizeaza transmiterea omogena a caldurii pe intreaga suprafata. Rezultatul este, prin urmare, mult mai bun.

Materiale excelente
Otelul este o materie prima ideala pentru accesoriile de bucatarie. Durabilitatea sa este de asemenea foarte mare, in acelasi timp rezista bine la lovituri si zgarieturi.

Gatit impecabil
Aceasta matrita inalta este conceputa pentru utilizare in cuptor sau pe orice alta suprafata. Este indicat, mai presus de toate, cand se doreste obtinerea unor mase crocante, care arata la fel de bine la baza si pe laterale.

Curatare rapida
Mentinerea acestui articol este foarte apreciata. Proprietatile sale antiaderente te impiedica sa fii nevoit sa le zgarai dupa fiecare utilizare si il poti spala si in masina de spalat vase impreuna cu restul componentelor veselei sau sticlei tale.
Evitati folosirea ustensilelor metalice si a buretilor metalici.
Material : metal (acoperire Whitford XYLAN PLUS).
Dimensiuni : diametru 26 cm x inaltime 4 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura