Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Forma de copt din silicon pentru prajitura - Trandafir

0 stars: 0.00 din 0 pareri

84 lei Lei
Brand
6513077
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Forma de copt din silicon pentru prajitura - Trandafir este o forma de copt din silicon cu ajutorul careia puteti face un tort sub forma de floare. Forma de copt din silicon in forma de trandafir face coacerea si indepartarea usoara - rezultatul este fascinant! Rezistent la caldura pana la +230 C.
Formele de copt din silicon pot fi umplute cu o mare varietate de tipuri de alimente. Fie pentru coacere, fie pentru prepararea deserturilor reci sau calde.
Nu exista nimic pe care sa nu-l puteti pregati in matrite din silicon, pentru a va face placere familiei sau prietenilor.
Forma este rezistenta la temperaturi de la -60 C pana la + 230 C. Timpii de coacere sunt cu aproximativ 10 - 20% mai scurti decat in tavile conventionale. Forma din silicon nu trebuie unsa, datorita materialului foarte flexibil si proprietatilor antiaderente, mancarea preparata se scoate foarte usor din matrita.
Marginea ondulata ofera preparatelor finite un aspect frumos si apetisant. Materialul este sigur pentru alimente, fara gust si rezistent la acizii din fructe. Suprafata este usor de curatat - forma se poate spala in masina de spalat vase.
Tava din silicon potrivita pentru tort sub forma de trandafir! Va puteti economisi timpul, folosind aceasta forma din silicon, obtinand o prajitura cu un decor elaborat.
Un tort cu forma de trandafir este o bijuterie grozava pe fiecare masuta de cafea. Se asociaza bine cu Ziua Indragostitilor - sau Ziua Mamei . Cei dragi vor fi fericiti.
Detalii produs
Culoarea produsului rosu.
Inaltime (articol) 6,00 cm.
Diametru produs 17,00 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura