Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Kit forme silicon + decupator biscuiti ciocolata - Ibili

0 stars: 0.00 din 0 pareri

78 lei Lei
Brand
IB793800
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Kit forme silicon + decupator biscuiti ciocolata - Ibili. Folositi acest set pentru prepararea biscuitilor cu ciocolata deasupra.
Setul contine un decupator de aluat pentru forme rotunde si 2 matrite din silicon pentru ciocolata
Material: plastic + silicon
Dimensiuni: diametru 7 cm

Ingrediente pentru biscuiti:
- 300 gr de unt

- 180 gr de zahar pudra

- 1 ou plus un galbenus

- 450 gr de faina

- 1 lingurita de pasta de vanilie

- 2 linguri de pasta de portocale

- un praf de sare

- Ciocolata sa se topeasca
Cum se prepara biscuitii:

Batem untul pana obtinem o textura cremoasa, adaugam zaharul si batem in continuare pana obtinem un amestec omogen. Fara a opri din batut adaugam un ou, pasta de vanilie si pasta de portocale, adaugam celalalt galbenus si amestecam totul.
Se adauga jumatate din faina cernuta si se amesteca totul cu o spatula . Punem restul de faina cernuta pe suprafata de lucru, turnam preparatul pe ea si framantam pentru a forma un aluat.
Punem aluatul intre doua bucati de hartie de bucatarie si il intindem la aproximativ 4 mm, punem aluatul la frigider si il lasam sa se raceasca aproximativ o ora.
Odata ce aluatul este rece incepem sa taiem prajiturile noastre delicioase
Ca sa nu va ramana niciun aluat in interiorul taietorului si sa iasa perfect, puneti folie transparenta pe aluat
Le punem pe tava de cuptor si le coacem aproximativ 10-15 min, cand sunt gata le transferam pe un gratar pana se racesc complet.
In timp ce prajiturile noastre se racesc, topim ciocolata la cuptorul cu microunde sau la bain-marie si cu ajutorul unei pungi de patiserie o distribuim in formele de silicon.
Lasam ciocolata sa se intareasca la frigider pentru aproximativ 45 de minute si o scoatem cu grija din forma pentru ca decoratiunile sa nu se rupa.
Acum nu mai ramane decat sa topim putina ciocolata si sa o punem pe prajitura pentru a ne lipi batonul de ciocolata si voil�! Avem deja niste fursecuri fantastice cu portocale si ciocolata, ideale pentru gustari.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura