Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Set 2 forme silicon+decupator biscuiti ciocolata - Ibili

0 stars: 0.00 din 0 pareri

62 lei Lei
Brand
IB793700
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Set 2 forme silicon+decupator biscuiti ciocolata - Ibili. Daca va plac biscuitii cu strat de ciocolata atunci, cu acest set, puteti obtine biscuiti sanatosi facuti in casa.
Folositi decupatorul pentru taierea aluatului in forma dreptunghiulara iar formele din silicon pentru turnarea formelor de ciocolata.
Material: plastic + silicon
Dimensiuni: 6,5 cm x 5 cm

Ingrediente pentru biscuiti:
- 300 gr de unt

- 180 gr de zahar pudra

- 1 ou plus un galbenus

- 450 gr de faina

- 1 lingurita de pasta de vanilie

- 2 linguri de pasta de portocale

- un praf de sare

- Ciocolata sa se topeasca
Cum se prepara biscuitii:

Batem untul pana obtinem o textura cremoasa, adaugam zaharul si batem in continuare pana obtinem un amestec omogen. Fara a opri din batut adaugam un ou, pasta de vanilie si pasta de portocale, adaugam celalalt galbenus si amestecam totul.
Se adauga jumatate din faina cernuta si se amesteca totul cu o spatula . Punem restul de faina cernuta pe suprafata de lucru, turnam preparatul pe ea si framantam pentru a forma un aluat.
Punem aluatul intre doua bucati de hartie de bucatarie si il intindem la aproximativ 4 mm, punem aluatul la frigider si il lasam sa se raceasca aproximativ o ora.
Odata ce aluatul este rece incepem sa taiem prajiturile noastre delicioase
Ca sa nu va ramana niciun aluat in interiorul taietorului si sa iasa perfect, puneti folie transparenta pe aluat
Le punem pe tava de cuptor si le coacem aproximativ 10-15 min, cand sunt gata le transferam pe un gratar pana se racesc complet.
In timp ce prajiturile noastre se racesc, topim ciocolata la cuptorul cu microunde sau la bain-marie si cu ajutorul unei pungi de patiserie o distribuim in formele de silicon.
Lasam ciocolata sa se intareasca la frigider/congelator pentru intarire si o scoatem cu grija din forma pentru ca decoratiunile sa nu se rupa.
Acum nu mai ramane decat sa topim putina ciocolata si sa o punem pe prajitura pentru a ne lipi batonul de ciocolata si voil�! Avem deja niste fursecuri fantastice cu portocale si ciocolata, ideale pentru gustari.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura