Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Ustensila-lingura dubla scobit pepene - Ibili

0 stars: 0.00 din 0 pareri

37 lei Lei
Brand
EPUIZAT-IB741600
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Ustensila tiplingura dubla cu doua cupe pentru scopit pepenii. Daca doriti sa serviti deserturi savuroase atunci folositi aceasta lingura pentru a obtine bilute din pepene sau alte legume cu miez moale.
lingura are 2 cupe de dimensiuni diferite, respectiv 2,5 cm si 3 cm.
Dimensiuni : lungime 20 cm
Material : otel inoxidabil (inox 18/0).
Ustensila-lingura dubla scobit pepenele Ibili este un instrument practic si eficient pentru a scoate pepenele rosu sau galben fara a-i afecta pulpa, sub forma de bile. Aceasta ustensila este fabricata din otel inoxidabil de inalta calitate, fiind astfel durabila si rezistenta la uzura.

Cu o lungime de 20 cm, aceasta lingura dubla va permite sa scoateti cu usurinta partea interioara a pepenelui. Designul sau inovator cu doua varfuri ascutite si curbate va permite sa taiati cu usurinta pulpa moale si dulce a pepenelui, fara a strica coaja exterioara. In plus, lingura dubla este usor de utilizat, oferind o prindere confortabila si sigura.

Aceasta ustensila poate fi curatata usor si igienic, fiind potrivita pentru utilizarea zilnica in bucatarie. Este un instrument indispensabil in timpul sezonului de vara, cand pepenii sunt la mare cautare si trebuie pregatiti rapid si eficient pentru consum.

In concluzie, Ustensila-lingura dubla scobit pepenele Ibili este un instrument util si practic pentru orice bucatarie, care va permite sa scobati pepenele intr-un mod rapid si eficient. Fabricata din otel inoxidabil de inalta calitate si cu un design ergonomic, aceasta lingura dubla va ajuta sa scoateti pulpa pepenelui fara a-i afecta coaja si fara a va face rani la maini.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura