Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Feliator pepene galben 2 in 1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

18 lei Lei
Brand
ZKU6299
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Feliatorul pentru pepene galben este o ustensila ce nu trebuie sa lipseasca in bucataria dfvs. Cu aceasta ustensila puteti scoate samburii din mijlocul pepenelui si ulterior sa scobiti si sa desprindeti coaja pepenelui.
Dimensiuni : 23,5 cm x 6,3 cm x 1,5 cm
Material : inox si PP
Disponibila in 3 culori diferite. Livrarea se face aletoriu, nu se poate selecta culoarea.

Feliatorul pentru pepene galben 2 in 1 este o ustensila indispensabila in bucataria dvs. Datorita acestui feliator inovator, veti putea sa va bucurati de pepene galben proaspat si delicios, fara a va mai face griji cu privire la samburi sau coaja.

Ustensila este fabricata dintr-o combinatie de otel inoxidabil durabil si PP (polipropilena), asigurandu-va o calitate superioara si o rezistenta indelungata in timpul utilizarii. Dimensiunile compacte ale feliatorului, de 23,5 cm lungime, 6,3 cm latime si 1,5 cm grosime, il fac usor de manevrat si depozitat in bucatarie.

Unul dintre avantajele majore ale acestui feliator 2 in 1 este versatilitatea sa. Cu partea feliere, puteti taia pepenele galben in felii subtiri si uniforme, pregatindu-l pentru servire. Partea scobitoare si de desprindere a cojii va permite sa indepartati usor samburii din mijlocul pepenelui, dar si sa curatati si sa indepartati coaja acestuia fara prea mult efort.

Feliatorul este conceput ergonomic, cu maner confortabil, asigurandu-va o prindere sigura si stabila in timpul utilizarii. Designul inteligent si functional va permite sa feliati si sa curatati pepenele galben rapid si eficient, economisindu-va timp si efort.

In concluzie, feliatorul pentru pepene galben 2 in 1 este un instrument practic si eficient pentru prepararea si servirea pepenelui galben. Cu ajutorul acestei ustensile versatile, veti putea sa savurati gustul racoritor si dulce al pepenelui galben intr-un mod mai usor si mai rapid. Bucurati-va de felii perfecte si curatati pepenele galben fara complicatii cu aceasta ustensila de calitate in bucataria dvs.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura