Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Tester cu sonda pentru coacere - Ibili

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16 lei Lei
Brand
IB778000
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Tester cu sonda pentru coacere - Ibili. Introduceti aceasta sonda in cozonaci sau tarte. Daca tija va iesi uscata, inseamna ca aluatul este copt.
Dimensiune : 16 cm
Material : otel inoxidabil si plastic.
Testerul cu sonda pentru coacere Ibili este un accesoriu indispensabil in bucatarie, atunci cand doriti sa verificati rapid si precis starea de coacere a preparatelor. Este echipat cu o sonda de 16 cm, care poate fi introdusa in aliment pentru a constata starea de coacere interioara a acestuia.

Testerul este construit dintr-un amestec de otel inoxidabil si plastic de inalta calitate, ceea ce ii confera o durabilitate deosebita si o rezistenta la coroziune. Designul ergonomic al manerului si forma simpla a sondei il fac usor de manevrat si de utilizat chiar si pentru persoanele care nu au experienta in bucatarie.

Acest tester cu sonda pentru coacere Ibili poate fi folosit pentru a verifica starea de coacere a preparatelor precum prajituri, cozonaci, orice produs din aluat.
Cu ajutorul acestui instrument de bucatarie, veti putea prepara mancaruri din aluat perfect coapte si evita riscul de a le arde sau de a le scoate din cuptor, necoapte. Testerul cu sonda pentru coacere Ibili este un instrument versatil si practic, care va face procesul de gatit mult mai usor si mai precis.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura