Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Forma hamburger patrata - Ibili

0 stars: 0.00 din 0 pareri

61 lei Lei
Brand
IB777200
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Forma hamburger patrata - Ibili este o presa manuala, forma patrata, pentru hamburger.
Forma de hamburger patrata Ibili este un recipient patrat, conceput special pentru a crea chiftele patrate si bine definite. Aceasta are dimensiunile de 7,5 cm lungime si 7,5 cm latime, si o inaltime de 13,5 cm, fiind suficient de incapatoare pentru a crea hamburgeri de dimensiuni potrivite pentru o gustare delicioasa.

Aceasta forma este fabricata dintr-un material durabil. Suprafata antiaderenta a formei previne lipirea chiftelelor si usureaza curatarea ulterioara.

In plus, aceasta forma este usor de utilizat si de curatat, permitandu-va sa creati hamburgeri perfecti cu usurinta. Cu ajutorul acestei forme de hamburger patrata Ibili, puteti prepara rapid si usor burgeri de calitate superioara, care vor fi pe gustul tuturor!

Forma patrata a hamburgerului va oferi un aspect unic si interesant burgerului dumneavoastra, adaugand o nota de originalitate si unicitate preparatului. Cu ajutorul acestei forme de hamburger patrata Ibili, puteti sa va bucurati de un burger perfect format si bine definit, cu un gust si o textura irezistibila!
Material: plastic.
Diametru: L 7,5 cm x l 7,5 cm x inaltime 13,5 cm.

Pretul este pentru 1 bucata Forma hamburger patrata-Ibili.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura