Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Feliator pentru oua fierte - Ibili

0 stars: 0.00 din 0 pareri

14 lei Lei
Brand
IB790500
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Feliator pentru oua fierte Ibili. Acest feliator are sarme din inox pentru taiere precisa dar poate fi folosit si pentru a felia si alte alimente cum ar fi : ciupercim branzeturi moi (mozarella) sau legume fierte.
Feliatorul pentru oua este necesar cand pregatiti salate sai aperitive care necesita oua feliate.
Material: otel inoxidabil si plastic.
Dimensiuni: 14 cm x 8 cm

Feliatorul pentru oua fierte-Ibili este un dispozitiv practic si util pentru gatitul oualor fierte. Acesta are dimensiunea compacta de 14 x 8 cm si este conceput pentru a taia ouale fierte in felii subtiri si egale.

Feliatorul este realizat dintr-un material durabil si rezistent, cum ar fi otelul inoxidabil si este prevazut cu o lama ascutita si dentata, care taie ouale fierte fara sa le zdrobeasca. In plus, feliatorul are o maner ergonomic si confortabil, care ofera o prindere ferma si sigura, si previne oboseala mainii in timpul utilizarii.

Utilizarea feliatorului pentru oua fierte este simpla si eficienta. Trebuie doar sa asezati oul fiert in feliator si sa trageti manerul pana la sfarsit, iar apoi sa scoateti oul taiat in felii subtiri si egale. Feliatorul este ideal pentru a pregati oua fierte pentru salate, sandvisuri sau alte preparate culinare.

Feliatorul pentru oua fierte-Ibili este, de asemenea, foarte usor de curatat si intretinut. Poate fi spalat manual sau la masina de spalat vase si poate fi depozitat in mod convenabil in orice dulap sau sertar de bucatarie.

In concluzie, daca doriti sa economisiti timp si efort in pregatirea oualor fierte, feliatorul pentru oua fierte-Ibili este un accesoriu util si practic pentru bucataria dumneavoastra. Cu aceasta ustensila, puteti taia ouale fierte rapid si usor, fara sa le zdrobiti si fara sa va murdariti mainile. Este un must-have pentru orice pasionat de gatit sau pentru oricine doreste sa pregateasca preparate culinare cu oua fierte in mod eficient si cu un aspect perfect.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura