Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Forma ornamentala patrat pentru oua prajite - Ibili

0 stars: 0.00 din 0 pareri

31 lei Lei
Brand
IB824703
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Forma ornamentala patrat pentru oua prajite-Ibili. Daca va plac oualele ochiuri, atunci va trebui sa stiti ca puteti folosi forme pentru oua prajite. Cu aceasta forma metalica veti putea obtine oua ochiuri in forma de patrat. Asezati forma in tigaia cu ulei si turnati oul in interiorul formei. Manerul formei este rabatabil astfel incat, dupa folosire aceasta nu va ocupa spatiu mult.

Dimensiuni : latura: 10 cm
Material : otel cu strat antiaderent

Pretul este pentru o bucata Forma ornamentala patrat pentru oua prajite-Ibili.

Forma ornamentala patrat pentru oua prajite-Ibili este un instrument practic si creativ pentru a pregati oua ochiuri intr-un mod inedit. Daca sunteti un fan al oualor ochiuri si doriti sa le adaugati un plus de originalitate, aceasta forma metalica este solutia perfecta.

Cu aceasta forma pentru oua prajite, veti putea obtine oua ochiuri in forma de patrat. Pur si simplu asezati forma in tigaia cu ulei incins si turnati oul in interiorul formei. Lasati-l sa se coaca pana cand obtineti consistenta dorita, iar apoi indepartati cu usurinta forma pentru a dezvalui oul ochiurilor delicioase si estetice in forma de patrat.

Un aspect practic al acestei forme este manerul sau rabatabil. Acest lucru permite o depozitare usoara si compacta, economisind spatiu in bucatarie. Dupa utilizare, puteti plia manerul formei pentru a o depozita intr-un mod convenabil si eficient.

Forma ornamentala patrata pentru oua prajite-Ibili are dimensiuni ideale pentru a crea oua ochiuri perfecte. Cu o latura de 10 cm, veti obtine oua ochiuri uniforme si atragatoare.

Fabricata din otel cu un strat antiaderent, aceasta forma asigura o distributie uniforma a caldurii si evita lipirea oului in timpul procesului de gatit. Este usor de curatat si intretinut, oferindu-va o experienta culinara placuta si fara griji.

Imbunatatiti aspectul si prezentarea oualor ochiuri cu ajutorul formei ornamentale patrate pentru oua prajite-Ibili. Adaugati un strop de creativitate si originalitate in bucataria dvs., pregatind oua ochiuri delicioase si frumos conturate in forma de patrat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura