Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Cutie pastrare avocado taiat la frigider - Ibili

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29 lei Lei
Brand
IB782505
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cutie cu capa pentru pastrare avocado taiat la frigider - Ibili.
Recipientul ajuta la conservarea prospetimii fructului de avocado dupa taierea acestuia.
Cutia poate fi folosita si pentru depozitarea altor legume la frigider.
Material: plastic
Dimensiuni : 10 cm x12 cm

Cutia de pastrare pentru avocado taiat la frigider Ibili este o ustensila practica si utila pentru cei care doresc sa pastreze avocado-ul proaspat si sa-l foloseasca mai tarziu fara a se deteriora.

Cutia este fabricata din material plastic rezistent, cu o dimensiune compacta de 10 x 12 cm si este prevazuta cu un sistem special de prindere si fixare pentru jumatatile de avocado. Aceasta cutie asigura pastrarea proaspata a avocado-ului pentru o perioada mai lunga de timp, fiind ideala pentru a pastra avocado-ul ramas dupa ce ati taiat jumatatea si ati folosit-o pentru o salata sau un sandvis.

Cutia de pastrare a avocado-ului este conceputa astfel incat sa pastreze jumatatea de avocado proaspata si bine aerisita, evitand astfel descompunerea si aparitia mirosurilor neplacute. Acesta este posibil datorita designului special al cutiei, care asigura o inchidere ermetica si previne contactul avocado-ului cu aerul.

Cutia este usor de utilizat si de intretinut, putand fi curatata manual sau la masina de spalat vase. In plus, cutia pentru pastrarea avocado-ului poate fi depozitata in frigider, ocupand putin spatiu si asigurand pastrarea ideala a avocado-ului pentru a fi folosit mai tarziu.

In concluzie, cutia de pastrare pentru avocado taiat la frigider Ibili este o alegere ideala pentru cei care doresc sa-si pastreze avocado-ul proaspat si gustos mai mult timp. Acesta este o ustensila practica si utila pentru bucataria dumneavoastra, usor de utilizat si de intretinut, astfel incat sa puteti savura avocado-ul oricand doriti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura