Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Set seringa de patiserie + 8 duiuri/sprituri de ornat Ibili

0 stars: 0.00 din 0 pareri

34 lei Lei
Brand
IB744500
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Daca doriti sa ornati torturi sau prajituri, atunci veti avea nevoie de o seringa de patiserie si duiuri/sprituri pentru ornat. Va propunem un set compus din seringa de patiserie cu 8 duiuri/sprituri de dimensiuni si forme diferite. Puteti orna preparatele de patiserie in diverse feluri cu borduri, puncte, margini, floricele, etc.
Dimensiuni; lungime 18 cm
Material : plastic
Se poate spala in masina de spalat vase.
setul de seringa decorativa cu duiuri este reutilizabil, iar designul este universal.
Gata cu pungile de patiserie, de unica folosinta.
Pur si simplu umpleti sticla, alegeti-va duiul de decorat si decorati-l. Foloseste-l pentru a decora prajituri, torturi de nunti, zile de nastere sau baby showers.
Decorati-va prajiturile si biscuitii: utilizati acest set cuprinzator de seringa si duiuri diferite pentru a face biscuiti rafinati si prajituri rafinate.
Contine o seringa cu 8 duze de diferite forme, care este perfect pentru decorarea prajiturii si biscuitilor.
Usor de utilizat si de curatat: desurubati partea superioara a seringii pentru tort pentru a umple usor aluatul. Pistonul decoreaza seringa si prin apasare se poate lucra fara o operare plictisitoare cu o singura mana. Dupa utilizare, poate fi dezasamblat cu usurinta si curatat rapid sub jet de apa, se poate spala in masina de spalat vase.
Material de inalta calitate: este realizat din material PP de inalta calitate, produsul a fost testat riguros, ecologic, nu contine substante nocive, poate intra in contact direct cu alimentele si este sigur de utilizat. Puternic si durabil, nu se va deforma sau rupe.
Aplicatie larga: este foarte potrivit pentru umplerea si decorarea prajiturilor, brioselor, biscuitilor, torturilor, cupcakes, rulouri cu crema, gogosi, produse de patiserie, etc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura