Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Forma pentru prajituri 6 Ursuleti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

39 lei Lei
Brand
OR111542
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Forma pentru prajituri 6 Ursuleti ca avuta sa creati ursuleti din plus cu care veti incanta micutii copilasi. Aveti posibilitatea sa le umpleti cu ciocolata, gem, sa-i glazurati etc.
Material: metal cu strat antiaderent. Forma este potrivit pentru cuptoarele clasice cu gaz, cuptor electric si/sau convectie. Va recomandam sa utilizati manusi de cuptor. Inainte de utilizare, este bine sa stergeti bine forma sau sa pulverizati spray de copt pentru evidentia toate detaliile ursuletilor.
Dimensiuni: 26,5x18,5x2,5 cm.
Dimensiune ursulet 6x5,5 cm.
Ce zici sa-ti implici copiii si sa incerci sa coaci acasa acesti ursuleti de plus populari. Copiii va vor ajuta cu placere si veti avea o imagine de ansamblu asupra calitatii ingredientelor folosite, in special a cantitatii de zahar.
Intr-o forma de copt metal antiaderent, puteti coace ursuleti pufosi umpluti cu marmelada sau ciocolata din burete sau aluat turnat. De asemenea, puteti coace muesli de casa in ele.
Avantaje:
suprafata antiaderent - previne lipirea aluatului
coacere rapida si uniforma
matrita este potrivita pentru cuptoare cu gaz, electrice si cu convectie
Atentie: Pentru aluaturi foarte lipicioase, este suficient sa pulverizati usor cu spray de ulei. Foloseste o manusa. Se spala usor sub jet de apa cu adaos de detergent, fara a folosi abrazivi. Nu folositi masina de spalat vase.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura