Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Cos ratan cu manere 36 x 28 cm - 12 litri - maro

0 stars: 0.00 din 0 pareri

27 lei Lei
Brand
PF1226068
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Cos ratan cu manere 36 x 28 cm - 12 litri - maro este un produs conceput pentru decorarea oricarei locuinte, fara a se pierde, insa, functionalitatea.
Cos ratan cu manere 36 x 28 cm - 12 litri - maro este un cos depozitare potrivit pentru organizarea obiectelor de uz personal, jucariilor, revistelor, cartilor, telecomenzilor, acesta putand fi pozitionat pe birou, pe masa, sub chiuveta, in debarale.
Cele 2 manere sunt foarte practice intrucat va ajuta sa ridicati cu usurinta cosul plin cu diverse obiecte.
Daca aveti nevoie de cos organizare sau cos depozitare diverse obiecte la birou sau acasa, acest model cos ratan este ideal pentru nevoile dvs.
Va poate ajuta in organizarea rafturilor de bucatarie, organizarea rafturilor de sifonier, organizarea debaralei dvs.
Cos ratan cu manere 36 x 28 cm - 12 litri - MARO are rol depozitare diverse obiecte din casa, biroul, atelierul dvs.
Finisajul sau de rachita ii ofera un aspect cald si modern, care se potriveste perfect in dormitoare, camere de zi, birou, etc.
Dimensiune: lungime 36 x adancime 28 x inaltime 13,5 cm.
Material: plastic.

Pretul este pentru 1 bucata Cos ratan cu manere 36 x 28 cm - 12 litri - MARO.

Cosul de ratan cu manere, de dimensiuni 36 x 28 cm si capacitate de 12 litri, in culoarea maro, este un produs versatil care adauga un element decorativ in orice locuinta, fara a compromite functionalitatea.

Acest cos de ratan cu manere este perfect pentru organizarea diverselor obiecte personale, jucariilor, revistelor, cartilor, telecomenzilor si poate fi amplasat pe birou, pe masa, sub chiuveta sau in debarale. Cele doua manere sunt extrem de practice, permitandu-va sa ridicati cu usurinta cosul atunci cand este plin cu diverse obiecte.

Indiferent daca aveti nevoie de un cos pentru organizare sau depozitare in birou sau acasa, acest model de cos de ratan este ideal pentru nevoile dvs. Poate fi de ajutor in organizarea rafturilor din bucatarie, a sifonierelor sau a spatiilor de depozitare.

Cosul de ratan cu manere 36 x 28 cm - 12 litri - maro serveste ca depozit pentru diverse obiecte din casa, birou sau atelier. Finisajul sau din rachita ofera un aspect cald si modern, potrivindu-se perfect in dormitoare, camere de zi, birouri si altele.

Cu dimensiunile de 36 cm lungime, 28 cm adancime si 13,5 cm inaltime, acest cos de ratan are o capacitate generoasa pentru a stoca obiectele de care aveti nevoie. Este fabricat din plastic rezistent, asigurandu-va ca va rezista in timp si poate fi curatat usor cu apa si detergent.

In concluzie, cosul de ratan cu manere 36 x 28 cm - 12 litri - maro este un produs functional si estetic, potrivit pentru organizarea si depozitarea obiectelor din casa sau birou. Cu un finisaj de rachita, adauga un aspect cald si modern in orice incapere. Cu manerele sale practice si dimensiunile potrivite, acest cos va ajuta sa mentineti lucrurile in ordine si sa creati un spatiu organizat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura