Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Perdea de dus cu 12 inele, Peva, 180x180 cm, Summer

0 stars: 0.00 din 0 pareri

35 lei Lei
Brand
FO153323
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Perdea de dus cu 12 inele, PEVA, 180x180 cm, Summer, este potrivita pentru a separa cada sau dusul si pentru a evita udarea si mentineti baia curata si ordonata.
Aceasta perdea de dus, rezistenta la apa, este special conceputa pentru baie si medii de dus bogate in umiditate, care va pot mentine baia departe de umiditate.
Aceasta perdea de dus este ideala pentru dusurile si cazile din casa, rulote, hoteluri, dormitoare si creeaza un mediu de baie mai sanatos pentru tine, copiii tai si intreaga familie.
Usor de ingrijit - nu este necesara ingrijire speciala, este necesara doar intretinere prin curatare si clatire de baza, perdeaua de dus va fi libera de orice conditii nesanatoase.
Pentru cele mai bune rezultate, deschideti complet, dupa fiecare utilizare, pentru a se usca la aer.
Include 12 inele perdea.
Material: PEVA.
Dimensiuni: lungime 180x inaltime 200cm.
Nu include bara de dus!

Perdeaua de dus Summer, cu dimensiunile de 180x180 cm si echipata cu 12 inele de prindere, este alegerea perfecta pentru a separa zona de cada sau dus si pentru a mentine baia curata si ordonata. Fabricata din material PEVA, aceasta perdea este rezistenta la apa si este special conceputa pentru a face fata mediilor umede din baie, contribuind la mentinerea acesteia departe de umiditate.

Ideala pentru utilizare in diverse medii, cum ar fi dusurile casnice, cazile din rulote, hoteluri sau dormitoare, aceasta perdea de dus creeaza un mediu mai sanatos pentru tine, familia ta si copiii tai.

Ingrijirea acestei perdele este simpla si practica, fiind necesara doar o curatare si clatire de baza pentru a o mentine in stare buna. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, este recomandat sa deschizi complet perdeaua dupa fiecare utilizare, astfel incat sa se usuce la aer si sa eviti formarea conditiilor nesanatoase.

Cu dimensiunile de 180x200 cm, aceasta perdea de dus Summer se potriveste perfect in orice baie si contribuie la crearea unei atmosfere curate si ordonate in timpul dusului sau baii tale. Adauga un plus de functionalitate si igiena spatiului tau de baie cu aceasta perdea de dus PEVA.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura