Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Tava aluminiu sita pentru coacere pizza, 33 cm, Quttin

0 stars: 0.00 din 0 pareri

52 lei Lei
Brand
SEBQ01019973350
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Tava aluminiu tip sita pentru coacere pizza, 33 cm, Quttin

Aceasta tava de pizza cu diametru de 33 cm este un must have. Sita pentru pizza, din aluminiu, ajuta la coacerea pizza mai uniform, permitand aerului sa circule sub crusta, reducand timpul de coacere si impiedicand crusta sa se ude.

Gatiti cu usurinta pizza si ajutati la topirea branzei, cat mai repede posibil.
Tava de pizza din aluminiu poate fi utilizata in cuptoare cu gaz, cuptoare electrice, cuptoare comerciale si cuptoare cu lant transportor.
Ofera spatiu amplu pentru asamblarea de pizza delicioase care ies crocante, de fiecare data.
Nu se recomanda utilizarea la foc deschis. Pentru a pastra calitatea, acest articol trebuie spalat si igienizat doar manual.

Diametru 33 cm.

Aluminiu.

Tava de aluminiu tip sita pentru coacerea pizzei de la Quttin este un instrument esential pentru orice bucatarie. Cu un diametru de 33 cm, aceasta tava va ajuta sa pregatiti pizza crocanta si delicioasa in confortul propriei case.

Realizata din aluminiu durabil, aceasta sita pentru pizza are multiple beneficii in procesul de coacere. Designul sau unic permite aerului sa circule sub crusta pizzei, asigurand o coacere uniforma si evitand umezirea crustei. Astfel, puteti obtine o pizza perfect coapta intr-un timp mai scurt si puteti contribui la topirea uniforma a branzei.

Aceasta tava de pizza din aluminiu este potrivita pentru utilizare in diverse tipuri de cuptoare, inclusiv cuptoare cu gaz, cuptoare electrice, cuptoare comerciale si cuptoare cu lant transportor. Va ofera spatiu generos pentru a asambla pizza cu toate ingredientele preferate, astfel incat sa puteti crea preparate delicioase care vor iesi crocante si gustoase.

Este important de mentionat ca nu se recomanda utilizarea acestei tavi de pizza in contact direct cu focul deschis. Pentru a mentine calitatea si durabilitatea, se recomanda spalarea si igienizarea manuala a tavii.

Cu aceasta tava de aluminiu tip sita pentru coacerea pizzei, veti putea savura pizza perfect coapta si crocanta, precum cele din pizzeriile preferate. Adaugati un plus de gust si prospetime in preparatele dumneavoastra si bucurati-va de experienta autentica a pizzei pregatite in propria bucatarie.

Material: Aluminiu
Diametru: 33 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura