Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Sac vidat haine, 70x100 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29 lei Lei
Brand
XVLSS1201012
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Sac pentru depozitarea hainelor sub vid ce permite o economie de spatiu importanta.
Sacii de vidat hainele reprezinta o solutie pentru depozitarea ermetica a tuturor tipurilor de textile, de exemplu lenjerie de pat, prosoape, pulovere si multe altele - protejate de influente externe, cum ar fi molii, praf, umezeala etc.
Deschidere tip supapa pentru crearea unui vid cu ajutorul aspiratorului, cu capac si surub, blocare dubla, glisanta, in partea de sus.
Fabricat din plastic transparent, pentru o imagine de ansamblu buna a continutului.
Ideal pentru ambalarea de bagaje, cu economie de spatiu, precum si pentru sortarea si depozitarea textilelor intr-un spatiu mic - pentru dulapuri, sertare sub pat, valize etc.
Dimensiuni: aprox. latime 70 x lungime 100cm.
Minunat, reutilizabil, pentru economisire a spatiului: geanta practica de depozitare in vid este versatila si imbogateste fiecare gospodarie. Indiferent daca este acasa sau in deplasare - materialele textile sunt protejate de insecte, mucegai, umezeala, mirosuri etc. in punga de plastic.
Continutul este vizibil in orice moment, prin suprafata transparenta si produsul dorit poate fi gasit rapid. Acesta este inchis cu o lama dubla. Sistem bine gandit, cu deschidere rotunda, cu surub.
Pentru a va asigura de faptul ca sacul ramane etans la aer, aerul ramas poate fi extras din interior cu ajutorul unui aspirator. Acest lucru economiseste cat mai mult spatiu posibil - ideal pentru valiza, sertar, dulap sub pat sau cutie de depozitare. Geanta poate fi utilizata pentru diverse textile, de exemplu, paturi, huse de plapuma, prosoape, imbracaminte si multe altele.
Cu toate acestea, bunurile din puf si pene nu trebuie depozitate in pungile de vid, pentru a evita ruperea.
Dimensiuni : latime 70 cm x lungime 100 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura