Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Mojar cu pistil bambus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

45 lei Lei
Brand
ZKA4328
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Mojar cu pistil bambus este un accesoriu bucatarie extrem de util pentru a zdrobi ierburi, usturoi, nuci, alune, alte condimente si ingrediente. Veti putea prepara sosuri sau alte creme pentru a va aromatiza preparatele culinare.
Material: Bambus.

Acest set de mojar cu pistil bambus este un element practic de bucatarie si adauga o nota dramatica oricarui decor de bucatarie.
Daca utilizati o rasnita electrica de condimente sau un robot de bucatarie, este posibil sa pierdeti aromele mai fine si mai subtile care provin din macinarea manuala.
Acest set de mojar si pistil din lemn de bambus este excelent pentru razuirea condimentelor si boabelor de piper, macinarea radacinilor aromate, taierea ierburilor fragede pentru pesto si paste si chiar taierea medicamentelor si suplimentelor pentru animale de companie si oameni.
Acest tip de macinare elibereaza cel mai bine aroma din seminte, ierburi, condimente si usturoi fara a le descompune de la caldura sau agitatia excesiva a unui blender electric, blender manual sau tocator.
Acest set de mojar si pistil este ideal pentru macinarea condimentelor, pentru frecarea usturoiului cu sare si pentru prepararea propriilor amestecuri de condimente.

Pretul este pentru 1 bucata Mojar cu pistil bambus, fara alte obiecte ce apar doar cu tirlu de prezentare.
Dimensiuni: 10 x inaltime 10 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura