Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Mojar cu pistil negru, diametru 12 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

53 lei Lei
Brand
OR131030
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Mojar cu pistil negru, diametru 12 cm este un mojar din portelan, cu pistil, eficient, pentru pisarea condimentelor, ierburilor, altor substante chimice. Mojarul portelan cu pistil este un obiect ideal sa il aveti in bucataria dvs pentru zdrobirea ierburilor si condimentelor, pe care le veti putea presara in mancarea pe care o faceti.
Mojarul cu pistil este ideal pentru macinarea si zdrobirea ierburilor si condimentelor, pentru a le folosi la paste, sos pesto, diverse dressinguri pentru salate. De asemenea, poate fi folosit pentru a zdrobi gheata, pentru a macina boabele de cafea, usturoiul si altele.
Mojarele reprezinta o idee de cadou pentru orice bucatar si este un instrument esential in bucatarie. Designul clasic va arata grozav pe orice blat de bucatarie si este cea mai buna ustensila clasica pentru pisat plante aromatice, ierburi, condimente, fasole, seminte, usturoi sau nuci.
Material: portelan, suprafata aspra.
Partea interioara a mojarului si partea mai groasa a pistilului au aceeasi textura, pentru a eficientiza procesul de strivire.
Dimensiuni: diametru interior 9 cm, diametru exterior 12 cm, inaltime 6 cm, lungime pistil 13,5 cm.
Material: portelan
Culori: negru
Inaltime (cm): 6
Diametru (cm): 12
Greutate (g): 573
Utilizare: pentru condimente, pentru ierburi
Se poate spala in masina de spalat vase: da
Cu cioc: da
Trimite mesaj
Din Gura in Gura