Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Cutie alimentara felie pizza L28xl23xh7cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

17 lei Lei
Brand
EPUIZAT-GER40873826
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Cutie alimentara model felie pizza L28xl23xh7cm potrivia pentru a depozita si pastra mai mult decat o felie de pizza: folositi-o si pentru a depozita elementele esentiale de bucatarie, cum ar fi: cereale, faina, zahar, orez, paste, fasole, legume, fructe etc. Se potriveste formei feliei de tort: triunghiul se potriveste cu prajiturile si placintele care se taie usor. Material: plastic. Dimensiuni: 28.00 x 23.00 x 7 cm.
Pretul este pentru n1 bucata Cutie alimentara model felie pizza L28xl23xh7cm.

Cutia alimentara model felie de pizza de dimensiuni L28xl23xh7cm este solutia perfecta pentru a depozita si pastra nu doar o felie de pizza, ci si o varietate de alimente si ingrediente in bucataria dvs. Aceasta cutie versatila poate fi utilizata pentru a stoca si organiza elementele esentiale din bucatarie, precum cereale, faina, zahar, orez, paste, fasole, legume, fructe si multe altele.

Forma cutiei este special conceputa pentru a se potrivi perfect cu forma feliei de pizza. Triunghiul format se adapteaza ideal prajiturilor si placintelor, oferindu-va posibilitatea de a le depozita intr-un mod convenabil si organizat. Taierea si servirea acestor prajituri devin mai usoare si mai eficiente cu ajutorul acestei cutii speciale.

Fabricata din plastic durabil si sigur pentru alimente, cutia alimentara asigura o protectie adecvata si mentine alimentele proaspete pentru o perioada mai lunga de timp. Materialul plastic este usor de curatat si rezistent la patrunderea mirosurilor sau a gusturilor.

Cu dimensiunile sale de 29,00 x 23,00 x 7,50 cm, aceasta cutie ofera suficient spatiu pentru a depozita o varietate de alimente si ingrediente in cantitati generoase. Designul compact si practic permite si stocarea eficienta in dulapuri sau pe rafturi.

Indiferent daca doriti sa pastrati felii de pizza proaspete si gustoase sau sa organizati si sa depozitati alte alimente si ingrediente din bucatarie, aceasta cutie alimentara model felie de pizza este alegerea ideala. Versatilitatea sa si capacitatea de a se potrivi formei diferitelor alimente fac din aceasta cutie un accesoriu indispensabil in bucataria dvs.

Cu ajutorul acestei cutii alimentare, puteti mentine ordinea si prospetimea alimentelor in bucataria dvs., asigurandu-va ca aveti totul la indemana atunci cand pregatiti si serviti mese delicioase.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura