Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Tava de copt cu margine detasabila si capac pentru guguluf

0 stars: 0.00 din 0 pareri

62 lei Lei
Brand
EPUIZAT-OR123213
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Tava de copt cu margine detasabila si capac pentru guguluf este o matrita pentru prajituri, care de ani buni reprezinta o forma cu un model clasic, incercat, un model cu catarama, datorita careia matrita este deschisa / inchisa, un model foarte popular printre brutarii si cofetarii entuziasti. Aceasta matrita cu suprafata antiaderenta este prevazuta cu clema si are 2 funduri, pe care le puteti schimba.
Puteti coace un aluat de tort clasic , o baza de biscuiti pentru cheescake, budinca sarata, umplutura sau puteti crea un desert. Inlocuind fundul, veti obtine un blat pentru un tort sau un aspic netraditional.
Tava de copt cu margine detasabila si capac pentru guguluf cu 2 funduri detasabile este echipata cu o catarama pentru indepartarea usoara a torturilor si a prajiturilor. Puteti sa-l utilizati pentru coacerea produselor de patiserie dulci, delicatese din carne, precum si pentru prepararea diferitelor aspice si deserturi ne-coapte.
Material: tabla cu suprafata antiaderenta. Max. pana la 200 C.
Matrita este potrivita pentru cuptoarele electrice, cu aer cald si cu gaz si poate rezista la temperaturi de pana la 200 C.
Dupa utilizare, poate fi spalat in mod obisnuit, cu apa calda si detergent, apoi lasat sa se usuce corespunzator si sa se pastreze in spatiul dorit. Asigura coacere mai puternica a aluatului, umpluturile trebuie lasate sa se inmoaie, inainte de scoatere.
Caracteristicile produsului
Culori: gri
Material: tabla cu suprafata antiaderenta
Inaltime (cm): 8,5
Diametru (cm): 24
Greutate (g): 444
Forma: rotunda
Utilizare: pentru tort, briose
Proprietati: 2 funduri
Perioada: tot anul
Suprafata antiaderenta: da
Potrivit pentru cuptor cu microunde: nu
Potrivit pentru cuptor: da.
Se poate spala in masina de spalat vase: nu.
Pretul este pentru 1 forma cu 2 funduri detasabile.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura