Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Strecuratoare pliabila silicon rotunda 20 cm Quttin

0 stars: 0.00 din 0 pareri

19 lei Lei
Brand
SEBQ01010272414
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Strecuratorile pliabile au devenit din ce in ce mai folosite. Strecuratoarea poate fi folosita pentru spalarea alimentelor, strecurarea pastelor
Avantajul major al acestora este ca dupa folosire pot fi depozitate usor fara sa ocupe spatiu mult precum strecuratorile normale.
Material : plastic
Dimensiuni : lungime 34,5 cm x diametru 20 cm.
Strecuratoarea pliabila rotunda de 20 cm din silicon de la Quttin este un instrument practic si versatil pentru spalarea si scurgerea alimentelor. Fiind pliabila, aceasta aduce un avantaj major in ceea ce priveste depozitarea si economisirea spatiului in bucatarie, spre deosebire de strecuratoarele traditionale.

Cu ajutorul acestei strecuratori pliabile, puteti spala fructe, legume si alte alimente intr-un mod eficient si rapid. De asemenea, este ideala si pentru scurgerea pastelor, permitandu-va sa eliminati excesul de apa intr-un mod practic si fara efort.

Materialul plastic din care este fabricata strecuratoarea este durabil si usor de curatat. Dimensiunile sale de 34,5 cm lungime si diametru de 20 cm ofera suficient spatiu pentru a spala si scurge o cantitate semnificativa de alimente.

Atunci cand nu este folosita, strecuratoarea se pliaza cu usurinta, ocupand un spatiu minim in dulapurile sau sertarele de bucatarie. Acest aspect este extrem de convenabil, permitandu-va sa o depozitati fara dificultate si sa economisiti spatiu pretios in bucatarie.

Indiferent daca pregatiti o salata proaspata, spalati fructele sau strecurati pastele, strecuratoarea pliabila rotunda de la Quttin va ofera un instrument practic si eficient pentru a va ajuta in bucatarie. Simplu de utilizat, usor de curatat si usor de depozitat, aceasta va deveni un element indispensabil in procesul dumneavoastra de pregatire a alimentelor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura