Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Strecuratoare pliabila pentru legume, fructe 29x22 cm Quttin

0 stars: 0.00 din 0 pareri

26 lei Lei
Brand
SEBQ01010272413
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Strecuratoare pliabila, cos pentru depozitare legume si fructe.
Strecuratoarea poate fi pliata dupa folosire si este utila cand doriti sa spalati legume si fructe sau sa strecurati pastele.
Material : plastic
Dimensiuni : lungime 29,5 cm x 23,8 x 8,5 cm.
Strecuratoarea pliabila pentru legume si fructe de la Quttin este un instrument practic si versatil pentru spalarea si scurgerea eficienta a acestora. Pe langa functia sa principala de strecurare a lichidului, aceasta poate fi utilizata si ca un cos pentru depozitarea legumelor si fructelor.

Designul pliabil al strecuratorii este extrem de convenabil, permitandu-va sa o pliati si sa o depozitati cu usurinta dupa utilizare. Aceasta se dovedeste utila atunci cand doriti sa spalati legumele si fructele sau sa strecurati pastele, economisind spatiu in bucatarie.

Strecuratoarea este fabricata din plastic rezistent si durabil, care permite utilizarea indelungata si rezista presiunii apei. Dimensiunile sale de 29,5 cm lungime, 23,8 cm latime si 8,5 cm inaltime ofera suficient spatiu pentru spalarea si scurgerea unei cantitati semnificative de legume, fructe sau paste.

Indiferent daca doriti sa pregatiti o salata proaspata, sa spalati legumele sau sa scurgeti pastele dupa fierbere, aceasta strecuratoare pliabila va ofera o solutie practica si eficienta pentru procesul de spalare si scurgere. Usor de utilizat si de curatat, acest instrument versatil va va fi de mare ajutor in bucatarie. Puteti utiliza, de asemenea, strecuratoarea ca un cos pentru depozitarea temporara a legumelor si fructelor, mentinandu-le proaspete si ordonate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura